x
x
x

guuggeli

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Melkoisen satunnainen Huuto-Hulda olen. Lähinnä kirjoja käyn etsimässä.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

185 pistettä
99,4 % positiivisia

:|
Nopeat maksut ostajalta ja minulta nopea toimitus.Lopetin toisen huudon jopa 6 päivää ennen aikojaan.Kaikki siis sujui kiitettävästi... mutta viestissäni oli yksi sana,josta ostaja suuttui ja siitä seurasi minulle neutraali palaute ja useita viestejä. >>> 
22.11.2008 13:24
Kohde: 90739438
guuggeli: Erehdyin uskoessani, ettei myyjäKÄÄN menisi henkilökohtaisuuksiin - joten: 1)En suuttunut, se on väärä väite. 2) Kolme viestiäni myyjälle eivät suinkaan liittyneet "yhteen sanaan", vaan KESKINÄISEEN kommunikointiimme kaupanteon yhteydessä.

:|
Mielestäni täällä arvioidaan kaupankäyntiä ja silloin molemmille kuuluisi ehdottomasti kiitettävä palaute. Ostajan kriteereitä käyttäen joudun kuitenkin antamaan korkeintaan neutraalit palautteet, - syynä ostajan lähettämät viestit, ei vars. kaupankäynti! 
22.11.2008 13:23
Kohde: 90737854
guuggeli: EHDOTTOMASTI kiitettävä palaute? Miksi? Ostajan kriteerit? Syynä ostajan viestit? OHOH, täyttä mollausta. Olet ihan kelpo kauppias! Mutta sinäkin vain ihminen, jolle sattuu pikku kömmähdyksiä. Teitkö nyt kärpäsestä härkäsen - sekin kovin inhimillistä!