x
x
x

Kielomaaria

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Olen rehellinen, toimin itse nopeasti, en anna neg pal. Olen vanhempi ihminen ja virheitä tulee siksi toiv suoraa yht pitoa ja asioista sopimista. Myyn lähinnä kiiltokuvia, voit kysyä suoraan. Maksu viikon aikana tai sop uk, muuten tuote palaa myyntiin.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

368 pistettä
99,8 % positiivisia

:(
Ei pysty suosittelemaan.OSTA HETI-tuotteen oston jälkeen lisäkuvien pyyntö,sitten tinkausta.Tingatulla hinnalla sai pelkät ehjät ja lopulta vaati loppujakin samalla hinnalla.Kaupat peruttiin pyynnöstäni.Menetin aikaa, vaivaa ja jopa euron postikulut.  
Myyjä: poistettu-82292
01.06.2009 22:06
Kohde: 105696888
Kielomaaria: Myyjän kanssa sovittiin kaupoista, mutta hän lähetti eri kuvat kuin sovimme ja otti niistä kaksinkertaisen hinnan. On hyvä että kauppa peruuntui. Lisäksi valehtelee tässä tekstissä. Otan mieluumin negatiivisen palautteen kuin maksan 15,- tyhjästä.

:(
Tuote ei vastaa kuvausta. Sen mukaan albumissa ovat 1940-50-lukujen kiiltokuvat. Siitä on irrotettu kuvat, jotka on saatu irti ja niiden paikoille on kiinnitetty vanhempia, jopa erittäin huonokuntoisia kuvia. Albumi on "feikki". Olen pettynyt.  
18.04.2009 21:46
Kohde: 99134073
Kielomaaria: Albumin olisi voinut palauttaa. Ilmoitin kohteessa, että siihen on lisätty uudempia kuvia.Itse en ole sitä muutellut. Rehdimpää olisi ollut ottaa minuun yhteyttä eikä syyllistää syytöntä.Tuohon aikaan muistoalbumiin laitettiin yleensä ne huonoimmat kuvat.