x
x
x

potkuhousu

Tämä käyttäjä ei ole tunnistautunut. Lue lisää

3 vuorotyötä tekevä, välillä tod kiireinen kuuden lapsen äippä. Ostelen lähinnä lapsille ja myynkin välillä kaiken moista ylimääräistä.Rehellinen ostaja ja myyjä, en vastaa postin hukkaamista lähetyksistä.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

1 184 pistettä
99,8 % positiivisia

:(
Maksaa ohjeiden vastaisesti eri nimillä ilman kohdenumeroa mitä olen ohjeistanut. Virheestä syytti minua ja kostoksi antoi negatiivisen(!). S-postit luokattoman hyökkääviä,joten samaa mieltä toisen negatiivisen antajan kanssa.Rikosilmoitus ei ole kaukana. 
11.04.2018 19:13
Kohde: 467143475
potkuhousu: Vaihtoi positiivisen palautteensa kostonegaan :-( Vaatii poliisilla uhkailemalla, minua vaihtamaan palautteeni. Myyjän mielestä palautteeni on hyökkäävä, hän on omien sanojensa mukaan tehnyt ilmoituksen poliisille. Ostamaani tuotetta en saanut :-(

:(
TOSI TÖYKEÄ myyjä,maksun kanssa ei joustoa vaan heti uhkailemassa negatiivisella palautteella ja kauppojen peruuntumisella.sähköposteissa RUMAA ja ARVOSTELEVAA tekstiä.ja kaiken huippuna valehtelee antamassaan palautteessa!!!EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN!!-- 
Ostaja: poistettu-518468
16.11.2006 23:59
Kohde: 41211799
potkuhousu: Kostonega. Olisi tarvinnut melkein 3 viikkoa maksuaikaa. Mielestäni viikko on ihan riittävä maksuaika. Ei tarvi huutaa jos EI OLE RAHAA maksaa. Käyttää asiatonta kieltä hermostuessaan. Valitettevan lapsellinen ostaja. En voi suositella.