x
x
x

Clear Ocean

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Kannatan nopeita kauppoja: maksan huutoni / pyrin postittamaan myymäni tuotteet pääsääntöisesti parin päivän sisään maksun saapumisesta tililleni. Allergiakoti: ei lemmikkieläimiä tai tupakointia ja hajusteeton pesuaine käytössä!


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

856 pistettä
99,8 % positiivisia

:|
Housut saapuivat perille ja ovat kyllä hyväkuntoiset. Ne vain ovat vuorelliset ulkoiluhousut eivätkä toppahousut kuten ilmoituksessa luvattiin. Sopivat kuitenkin syyssäähän. Kiitoksia muuten hyvin sujuneista kaupoista! =)  
Ostaja: poistettu-1070482
14.10.2009 16:28
Kohde: 116452625
Clear Ocean: Myyjä Tampereelta (missä housut olleet toppahousukäytössä) - ostaja Oulusta (missä varmaan kylmemmät talvet...). Kyseessä vilpitön erehdys, ostaja ei kuitenkaan kauppaa halunnut purkaa tarjouksestani huolimatta vaan oli tyytyväinen niihin ulkoiluhousuina.

:|
Yhteydenotto ja postitus sujuivat kiitettävästi, mutta housujen kunto ei vastannut myynti-ilmoitusta. Housuissa oli vaaleita läikkiä (liimaa tmv.) jotka eivät lähteneet pesussa pois. Itsellä toiset samanlaiset housut, joten läiskät eivät niihin alunperin 
18.06.2007 11:16
Kohde: 54706627
clear ocean: Kuten sähköpostitse asiaa selvittelin kanssasi, minä en läikkiä housuissa noteerannut(tulleet todnäk valmistusvaiheen kulutuspesussa kuten itse epäilit) ja onneksi havaitsemasi läikät eivät omasta mielestäsikään estä farkkujen käyttöä.Asia saatu sovittua.