x
x
x

jsuoyrjo

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Reliikin asteelle jämähtänyt nykymaailman sarvikuono :) Harrastuksena eräkirjallisuus, kalastus, metsästys ja retkeily sekä wanhat kalawehkeet. Ostan tarpeellisia, joskus myyn tarpeettomia. Arvostan nopeutta niin maksajana kuin maksun saajana.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

652 pistettä
99,9 % positiivisia

:(
myyjä patologinen valehtelija asiakkastaan joka on kaikkea asiakas toiminnan vastaista ,kela totaalisen huonossa kunnossa ,,,myyjä vähättelee asiakkaansa sanoja jotenka kaikilla pitäis hälytys kellot soida tämmöisessä tapauksessa!haukkuu minua 
26.11.2013 12:15
Kohde: 288632786
jsuoyrjo: Ok, kiitos palautteesta. Tosin luulen, että tässä on menneet myyjät ja tavarat sekaisin. Ellei ole sitten lääketieteellinen ongelma. Normaalilla yhteydenotolla kaupat olisi jo purettu. Mutta jaxuhaleja ja voimia läheisille. Mukavaa talven selkää!

:(
Tämä ostaja ei lue ilmoitusta kokonaisuudessaan vaan vaan syyttää myyjää omasta huolimattomuudestaan. 
Ostaja: -
09.04.2006 20:22
Kohde: 29565241
jsuoyrjo: Kostaa antamani negatiivisen palautteen.Uskomattoman vääristynyt oikeustaju tällä tytöllä.Valehtelee estoitta myynti-ilmoituksissaan,minkä voi kuka tahansa tarkistaa.Onneksi näitä epärehellisiä mistä-lie-saatujen-tavaroiden kauppaajia on vähän.Hyi olkoon!