x
x
x

dolce

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Myyn sekalaisia omia/perheen/kaverien tavaroita joita ei enää käytetä ja joille etsitään uutta hyvää kotia. Pyrin olemaan reilu, tarkka, rehellinen ja pakkaamaan tavarat mahdollisimman hyvin. Positiivinen palaute puhunee puolestaan! :c)


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

434 pistettä
99,2 % positiivisia

:|
Mikäli ilmoituksessa olisi mainittu takin haisevan voimakkaasti parfyymille ja että takin hintalapuissa on hinta markkkoina (eli vähintään 7 vuotta vanha) tuskin olisin kauppaa tehnyt.  
15.05.2009 06:45
Kohde: 104488689
dolce: Pyydän anteeksi, jos petyitte! Mainitsemasi tuoksun (Raidin turkiskuoriais/koikarkote) pitäisi lähteä tuulettamalla. Takin iästä: se on täysin käyttämätön, eli iällä ei pitäisi olla merkitystä? Takin mallin näkee kuvista: malli on ajaton.

:|
laittoi paketin vahingossa pyynnöstä huolimatta edelliseen osoitteeseeni josta paketti ei koskaan tule itseäni tavoittamaan.. inhimillistä mutta jäipä silti tietysti harmittamaan. 
14.05.2005 19:20
Kohde: 16708744
dolce: Olen tosi pahoillani! Tein postituslistan huutonetistä tulleiden osoitteiden perusteella ja loman jälkeen oli kiire saada tavarat postiin. Toivottavasti olet tehnyt osoitteenmuutoksen tai saat yhteyden entisessä osoitteessa asuviin ihmisiin!

:|
Tuotteen kuva ei vastannut todellista. Vasta kuvankäsittely toi esille oikeat värit. Myyjä ei ollut valmis kuitenkaan purkamaan kauppaa tai edes laskemaan hintaa, joka kohosi huikeaksi. Hyvä toimitus, siitä kiitos! 
13.11.2002 11:33
Kohde: 2168516
dolce: Ostajakin myönsi lopulta, että kuvan (huutonetin sivulla olleen) värit vastasivat todellisuutta. Hintaa ei määrittele huutokaupassa myyjä, vaan ostajat - varsinkin tässä tapauksessa kun lähtöhinta oli 1 euro.