x
x
x

marjolindh

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

5-kymppinen rouva, kolmen aikuisen äiti, mummi .Sisustus, vaatetus, kosmetiikka ja kaikki kaunis lähellä sydäntä.Olen nopea ja luotettava kauppakumppani, maksan huutoni AINA viimeistään vuorokauden sisällä. Myyjänä pakkaan hyvin ja postitan nopeasti:)


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

1 266 pistettä
99,9 % positiivisia

:|
Ostin vaatteet joka haisi todella pahalta/vanhalta. Pesin tuotteen mutta ei auttanut tarpeeksi. Myyjäkin oli ostanut tuotteen käytettynä. Myyjä palautti kyllä rahani mutta minulle tuli kuitenkin postikuluja kun jouduin palauttamaan tuotteen hänelle. 
06.11.2017 22:16
Kohde: 454054006
marjolindh: Halusi palauttaa tunikan,ei osannut ajaa meille.Kehoitti minua noutamaan/tarjoutui silppuamaan tunikan.Palautti lopulta postitse, se luonnollisesti maksaa. Lisäkseni 5 muuta nuuski tunikaa,eikä se haissut millekään.Huutonet historiani 1. kaupanpurku.

:|
Meilissäsi olit ymmärtäväinen kun postituksessa kesti, mutta palaute olikin sitten ihan eriluokkaa? Palautteen annan yleensä sen jälkeen kun olen itse sitä saanut, joskus voi kestää pidempäänkin kunnes kerkeää huutonet palautteita naputtelemaan.. 
14.11.2008 14:26
Kohde: 87371834
marjolindh: Odotin pakettia kolmatta viikkoa, välissä sanoit postittavasi "huomenna", siitäkin meni vielä viikko.Ei saa valehdella!Palauttenkin sait aikaiseksi kuukauden viiveellä,itse annoin samantien.Tästäkö olisi pitänyt antaa positiivinen?Neutraalikin oli liikaa.