x
x
x

gepardieu

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Asumme Taka-Töölössä. Olemme kiinnostuneita erityisesti harrastusvälineistä ja lastentarvikkeista.
Ostamme mieluummin hyväkuntoista laatua käytettynä kuin halpaa uutta. Arvostamme ripeää, reilua kaupankäyntiä ja tarkkoja tuotekuvauksia.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

156 pistettä
97,4 % positiivisia

:(
Vaihdan palautteen negaksi. Maksu oli nopea mutta sen jälkeen tämä kauppa oli painajainen. Olisin peruttanut koko kaupan mutta hänen mielestä postikulut olisivat kuuluneet molempiin suuntiin minulle. Hankala kaveri kaiken kaikkiaan! 
08.08.2008 20:47
Kohde: 80937210
gepardieu: Myyjä oli kuvannut tuotteen kunnon "hyväksi" ilman erittelyjä. Tavara oli lähes käyttökelvottomaksi kulunut ja useasta kohdasta rikki. Myyjä ei suostunut ottamaan tästä mitään vastuuta. Meille jäi rikkinäinen tavara täyteen hintaan ostettuna-huono kauppa!

:(
totaali kosto-palaute. hankalin ostaja keneen olen koko monivuotisen huuto.net urani aikana törmönnyt. Mikäli ostaja osaa hoitaa asian kuntoon asiallisesti, vaihdan palautteeni takaisin. 
17.04.2008 23:38
Kohde: 74339095
gepardieu: Myyjä antoi alunperin positiivisen palautteen. Hän edellyttää itse profiilissaan toimitusta viikossa. Antamamme neg palaute koski todella pitkää ja turhaa viivettä oston (16.3.) ja toimituksen (7.4.) välillä. Palautekikkailusta emme ole kiinnostuneita!

:(
vaihdan palautteeni, koska sain itse negatiivisen palautteet. Ostajalla oli alkuun kovat ostohalut, mutta sitten ne yht'äkkiä katosivat ja mikään ei olisi saanut maksaa mitään. Lisäksi ärsyttävää on kun ostaja käytää kahta eri sähköpostiosoitetta. 
17.04.2008 23:36
Kohde: 74339026
gepardieu: Myyjä tarjosi "pakettia" yhdistettynä huutoon, mutta ei antanut lisätietoja eikä tilitietoja 3 viikkoon, tästä negatiivinen palaute. Huutamamme tuotteet maksoimme huudettuun hintaan vartissa siitä, kun olimme lukuisten pyyntöjen jälkeen saaneet tilinnron.