Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. TEX WILLER No 6 1986. Kustannus Oy Semic. 116-sivuinen nidottu kirja, kansissa pientä taittumaa, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tex Willer No 6 (1986) sisältää loppuosan tarinasta Armottomat sekä alun tarinasta Punainen profeetta. Tarinassa "Armottomat" joukko lurjuksia karkaa Yuman vankilasta. Rikostoveri odottaa ulkopuolella, ja toimittaa miehille aseet, hevoset ja muut tarvikkeet. Kopla jatkaa pakomatkaansa ja leiriytyy syrjäiseen ja autioon Silver Moonin kaivoskaupunkiin. Samaan aikaan Tex ja kumppanit ovat metsästämässä rosvoilevaa Yaqui-joukkiota ratsuväen avustuksella. Porukka jakaantuu, jotta intiaanien jäljet löydettäisiin nopeimmin... Tarinassa "Punainen profeetta" navajoreservaatin rauha järkkyy. Tietäjä Wowoka villitsee useita intiaaniheimoja puheillaan, jonka mukaan valkoiset ajetaan meren taakse, biisonit palaavat preerioille ja kuolleet soturit nousevat henkiin. Paiutet, cheyennet ja siouxit kaivelevat sotakirveitä maasta. Myös navajot yritetään saada mukaan hankkeeseen. Tex, Tiger ja Kit yrittävät saada kapinaa laantumaan ja matkaavat kohti päälliköiden kokouspaikkaa Pyramid Laken reservaatissa...

 

3. TEX WILLER No 10 1989. Kustannus Oy Semic. 116-sivuinen nidottu kirja, kansissa pientä taittumaa, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tex Willer No 10 (1989) sisältää loppuosan tarinasta Susipoika sekä alun tarinasta Pitkä etsintä. Tarinassa "Susipoika" Matt Randall, rikas karjatilallinen, on vuosia aiemmin menettänyt vaimonsa ja poikansa yhteenotossa intiaanien kanssa. Vaimo löytyi surmattuna mutta pojasta ei näkynyt jälkeäkään useista etsintäretkistä huolimatta. Toive pojan löytymisestä alkoi olla jo lopussa, kunnes eräänä päivänä kaksi metsästäjää näki Sangre de Criston vuorilla noin 15 vuotiaan, täysin villissä tilassa olevan valkoisen pojan. Tämä käynnistää uudestaan kadonneen pojan etsinnät joihin myös Tex ja Carson osallistuvat... 

 

 

 

Tex Willer taistelee 1800-luvun puolivälin jälkeisessä Villissä lännessä roistoja vastaan. Hän on Texas Ranger eli sheriffin kaltainen kiertävä poliisi, jolla on valtuudet ottaa lain valvonta haltuunsa alueilla, missä sheriffi ei siihen kykene. Sarjakuva ilmestyi Italiassa ensimmäistä kertaa vuonna 1948. Suomessa lehti alkoi ilmestyä vuonna 1953. Vuoteen 1965 asti Suomen Tex Willer -lehdet ilmestyivät pienikokoisina yhden rivin liuskoina. Vuonna 1971 lehti alkoi ilmestyä uudestaan viiden vuoden tauon jälkeen uudessa pokkarikoossa.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 15 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 103 vrk 15 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.