Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. TEX WILLER No 15 1983. Kustannus Oy Semic. 128-sivuinen nidottu kirja, lukematon, kansissa pientä taittumaa, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tex Willer No 15 (1983) sisältää loppuosan tarinasta Auringon pojat ja alkuosan tarinasta Karjavarkaat, jossa Tex Willer ja Kit Carson  on lähetetty tutkimaan karjavarkauksia. Tex ja Carson on lähetetty tutkimaan karjavarkauksia. Kesken ilta-askareiden kaverit kuulevat laukauksia ja yllättävät näin varkaat rysän päältä. Konnat pakenevat mutta yksi haavoittuu. Laumaa vartioivat cowboyt ovat Louis Cardiganin palveluksessa joka on lähes ainoana joutunut kärsimään hyökkäyksistä. Konnien toiminta organisoidaan läheisestä Sheldonin kaupungista. Chris Hogan-niminen ammattipeluri on saanut Cardiganin pojan Randyn suuriin pelivelkoihin. Isänsä ranchin työnjohtajana tämä pystyy järjestämään helppoja ryöstökohteita. Myös paikallinen sheriffi kuuluu koplaan mutta erehtyy kuitenkin järjestämään rangereille ansan ja joutuukin itse lykkimään koiranputkea...

 

2. TEX WILLER No 2 1984. Kustannus Oy Semic. 114-sivuinen nidottu kirja, kansissa pientä taittumaa, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tex Willer No 2 (1984) sisältää loppuosan tarinasta Konnia ja comancheja sekä tarinat Punainen kettu, Sandy Creekin väijytys, Patin kehno tuuri, Tilinpäätös, Viimeinen taistelu, Rettelö Fullertownissa ja alkuosan sarjasta Hurja hevonen (kaikkien teksti: G. Bonelli). Punaisen Ketun johtamat Comanchet ovat Gordonin käsikassarana. Tex, Kit ja Pat saapuvat rautatieläisten leiriin kesken intiaanien hyökkäyksen ja pian comanchejoukko alkaa kärsimään mieshukkaa. Myös valkoiset roistot pannaan lujille. Saadakseen vapaat kädet kaverukset eroavat rangereista ja pian Gordon onkin kypsää kauraa paljastamaan toimeksiantajansa, kilpailevan rautatieyhtiön johtajan. Rettelö Fullertownissa -tarinassa kolmikko on suuntaamassa Navajo-reservaattiin edellisen seikkailun jäljiltä, kun Texin uskollinen hevonen, Dynamiitti, astuu kuoppaan ja loukkaa jalkansa. Tex joutuu jäämään yksin muutamaksi päiväksi Fullertownin pikkukaupunkiin odottelemaan Dynamiitin kuntoutumista. Kaupunkia hallitsee rautaisella otteella Brentonien suku, joka omistaa seudun vauraimman karjatilan, pankin Guymontissa ja muuta omaisuutta. Tex joutuu yhteenottoon Brentonien pistolerojen kanssa ja niinpä sodanjulistusta ei voi enää välttää...

Tex Willer taistelee 1800-luvun puolivälin jälkeisessä Villissä lännessä roistoja vastaan. Hän on Texas Ranger eli sheriffin kaltainen kiertävä poliisi, jolla on valtuudet ottaa lain valvonta haltuunsa alueilla, missä sheriffi ei siihen kykene. Sarjakuva ilmestyi Italiassa ensimmäistä kertaa vuonna 1948. Suomessa lehti alkoi ilmestyä vuonna 1953. Vuoteen 1965 asti Suomen Tex Willer -lehdet ilmestyivät pienikokoisina yhden rivin liuskoina. Vuonna 1971 lehti alkoi ilmestyä uudestaan viiden vuoden tauon jälkeen uudessa pokkarikoossa.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 113 vrk 19 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 113 vrk 19 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.