Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. TEX WILLER No 2 1983. Kustannus Oy Semic. 114-sivuinen nidottu kirja, kansissa vähän taittumia ja joillain sivuilla pientä tahraa, muuten ehjä ja siisti, nimilehdelle aikaisempi omistaja kirjoittanut nimensä ja osoitteensa, ei muita merkintöjä.

Tex Willer No 2 (1983) sisältää pääosan tarinasta "Kuolemanlaakson orjat", jossa Tex ja Kit matkallaan Mojaven autiomaan halki Las Vegasiin kohtaavat vankkurimatkueen kuljettamassa shoshoni-intiaaneja töihin Nevada Borax Companyn kaivokseen Furnace Creekiin, Kuolemanlaaksoon, jonka kuumuudessa valkoiset eivät pysty raskaaseen työhön...

 

2. TEX WILLER No 6 1984. Kustannus Oy Semic. 116-sivuinen nidottu kirja, kansissa pientä taittumaa ja jollain loppusivuilla vähän tahraa, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tex Willer No 6 (1984) sisältää loppuosan tarinasta Yön pojat sekä tarinat Vastatoimiin, Uskomaton uhkavaatimus, Huertan tuho, Outo ilmestys, Aavikon rummut, Kuoleman kylä, Taistelu raunioissa, Suuri ajojahti ja Verta hietikolla.

 

3. TEX WILLER No 10 1984. Kustannus Oy Semic. 116-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tex Willer No 10 (1984) sisältää loppuosan tarinasta "Luopiot" ja alun tarinasta "Muukalainen", jossa Tex ja Kit ovat tutkimassa karjavarkauksia, mutta tuntuvat vetävän vesiperän. He tutkivat pikkukylän toisensa jälkeen Gila-autiomaan laitamilla ja saapuvat viimein Mohawkiin. Tämä on ns. suljettu kaupunki jota hallitsee majuri Farriman. Tämä omistaa puolet kaupunkia ja on päättänyt ottaa toisenkin puolen haltuunsa keinoja kaihtamatta...

 

4. TEX WILLER No 12 1984. Kustannus Oy Semic. 116-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tex Willer No 12 (1984) sisältää loppuosan tarinasta Kadonneet karjalaumat sekä alun tarinasta El Gringo.

 

 

Tex Willer taistelee 1800-luvun puolivälin jälkeisessä Villissä lännessä roistoja vastaan. Hän on Texas Ranger eli sheriffin kaltainen kiertävä poliisi, jolla on valtuudet ottaa lain valvonta haltuunsa alueilla, missä sheriffi ei siihen kykene. Sarjakuva ilmestyi Italiassa ensimmäistä kertaa vuonna 1948. Suomessa lehti alkoi ilmestyä vuonna 1953. Vuoteen 1965 asti Suomen Tex Willer -lehdet ilmestyivät pienikokoisina yhden rivin liuskoina. Vuonna 1971 lehti alkoi ilmestyä uudestaan viiden vuoden tauon jälkeen uudessa pokkarikoossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 113 vrk 14 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 113 vrk 14 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.