Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvanmukainen setti eli kaikki (12 kpl) Suomessa 1970-luvulla ilmestyneet TERÄSNYRKKI-sarjakuvapokkarin numerot vuosilta 1974-1975, julkaisija Semic Press Oy. Eivät missään nimessä priimaa, mutta ainakin lukukappaleina kelvolliset eli kokonaisuutena tyydyttävä yleiskunto. Lähtöhinta on alle sen mitä olen itse setistä kokonaisuutena maksanut, mutta minun on pakko tehdä tilaa hyllyyni ja nämä saavat lähteä yhtenä kokonaisuutena.

- 1974 1 : kansissa kulumaa ja taitteita, selkämyksen yläosassa ripsua. Ostin tämän hiljattain Makedoniasta 10 eurolla korvatakseni setin ykkösnumeron josta puuttui sivuja.

- 1974 2 : muutoin kohtuullisen hyväkuntoinen, mutta selkämyksen liimaus on ollut huono ja pakka on irti kansista kaikkien näiden vuosikymmenten jälkeen.

- 1974 3 : kannessa pintakulumaa aika runsaasti, selkämyksessä ripsua, ensimmäisellä sarjakuvasivulla pieni kuulakärkimerkintä.

- 1974 4 : kts.sama kuin yllä

- 1975 5 : muutama irtosivu (liimaus pettänyt vuosikymmenien saatossa), mutta kaikki tallella.  Kannen reunamilla pientä jälkeä, samoin selkämyksen alaosassa. Tämän sarjan ehdottomasti harvinaisin numero.

- 1975 6 : kannen reunamilla jälkeä ja pieniä taitteita, ripsua selkämyksen alaosassa, kuulakärkimerkintä ensimmäisen sarjakuvaisun yläreunassa

- 1975 7 : kannen reunamilla, kulmissa ja selkämyksessä taittojälkeä ja ripsua, kuulakärkikynämerkintä ensimmäisen sarjakuvasivun yläreunassa

- 1975 8 : kannen reunoilla kulumaa, samoin pintajälkeä/painaumaa etukannessa, etukannen logoa sotkettu kuulakärkikynällä, hintamerkintä kannessa ja ekan sivun yläreunassa jne.

- 1975 9 : etukannessa vanhojen hintalappujen jäämät, pintajälkeä, ensimmäisellä sarjissivulla jne.

- 1975 10 : etukannen oikeasta yläkulmasta ja takakannen vasemmasta yläkulmasta puuttuu palat (katso kuvat), kansissa runsaasti likatahraa, taitteita jne. Kuulakärkimerkintä ekalla sarjissivulla. Tämän setin kehnokuntoisin.

- 1975 11 : kannessa taitteita ja kulumaa, selkämyksessä ripsua, kuulakärkimerkintä ensimmäisellä sarjissivulla

- 1975 12 : kannessa runsaasti kulumaa ja taitteita sekä vähän likatahraa ja pintahankaumaa, selkämyksen yläosaa on teipattu ja samalla selkämys on alaosastaan auki noin 10cm:n pituudelta, kuulakärkimerkintä ensimmäisellä sarjissivulla

Lähetys Matkahuollon kautta (€6.90), myös nouto mahdollinen. Maksu tilisiirtona.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
29 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 15:11
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.