Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

- JääMeri Tuotanto Ky myy uusia ja käytettyjä tuotteita
- Yritys ei ole enää arvonlisävelvollinen 1.2.2024 alkaen
- Uusilla tuotteilla on täysi palautusoikeus mikäli ne ovat edelleen myyntikelpoisia (esim. cd edelleen muoveissa kuten ne pääasiallisesti täältä lähetettäessä ovat)
- Käytetyt tavarat myydään sellaisinaan ilman palautusoikeutta; palautusoikeus pätee käytettyihin tavaroihin ainoastaan siinä tapauksessa, että olen törkeällä tavalla tai vahingossa jättänyt huomioimatta esimerkiksi myynnissä olevan kohteen kunnon ("Tuote on UUSI, käyttämätön yksilö" kun se todellisuudessa olisikin rankasti luettu ja risainen sarjakuvalehti)
- Viitenumerollinen lasku seuraa automaattisesti voitettuasi / ostaessasi kohteen. Käytä AINA viitenumeroa maksaessasi.
- Huomioi, että ilmoituksissa mainitut toimituskulut sisältävät posti- JA kohtuulliset pakkauskulut POSTIKULUT NOUSIVAT TAAS KEVÄÄLLÄ 2024 JA PIDÄTÄN OIKEUDEN PYYTÄÄ MAKSETTAVAKSI KULLOINKIN VOIMASSAOLEVAT POSTIKULUT VAIKKA ILMOITUKSISSA VANHA HINTA ROIKKUISIKIN!! (Esim. 2,30€ = 2,50€ / 4,60€ = 5€ jne)
- Maksutapoina kelpuutan: käteimaksu noudon yhteydessä, tilisiirto tai PayPal (pyydä tunnus). Mobilepay vain hätätapauksissa.
- Mikäli kysyttävää toimitusehdoista ja -tavoista, niin soita tai mailaa

terv. Jari
Psychedelica Records | JääMeri Tuotanto Ky
www.psychedelica-records.fi


Yhteystiedot

Yrityksen nimi JääMeri Tuotanto Ky
Y-tunnus 2108761-9
Osoite Kenttätie 14 A 9, 90130 Oulu
Puhelinnumero +358400776771
Sähköposti jmeistam@gmail.com