Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

SUPERMAN - TERÄSMIES (Superman The Movie, 1978; Suomen ensi-ilta 2.2.1979) Ohjaus Richard Donner, käsikirjoitus Mario Puzo & David Newman, pääosissa Christopher Reeve, Marlon Brando, Margot Kidder, Gene Hackman, Glenn Ford.

Kuvanmukainen kotimaista elokuvajulistekokoa vastaava, maahantuoja Nickes Sound City Ab:n teettämä videojuliste Helsingissä sijainneille Koneveljet-liikkeille. Julisteen koko on noin 41,5cm x 62,5cm ja yleiskunto hyvä: oikeassa reunassa noin 2cm repeämä ilman paperipuutosta, ei taitoksia mihinkään suuntaan tai nastan- tai niitinreikiä, todella vähäistä kulumaa reunamilla eli aika upeasta yksilöstä on nyt kyse. Voisin olettaa, että juliste on joko vuodelta 1982 tai 1983 kun tämä ensimmäiden modernimpi Teräsmies-elokuva julkaistiin Suomessa videokasettina. Tämän sain kokoelmaani Tampereen suunnalta vuonna 2000 isomman elokuvajulistekasan yhteydessä ja olen onnistunut tämän säästämään jopa minun asuntoni aikana kohdanneesta vesivahingosta kaikki nämä vuodet. Nyt saa kuitenkin ylimääräisyydet lähteä kokoelmastani jota hissukseen yritän saada taas järjellisiin mittoihin.

Tätä yksilöä tuskin tulet enää tarjolla näkemään joten huudapa pala videohistoriaa kokoelmaasi!

Lähetys uudella kestävässä pahviputkilossa Matkahuollon kautta (yht. €8.90), myös nouto mahdollinen. Maksu tilisiirtona.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2024 22:58
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
24.4. klo 19:28

Koneveljet-teksti kruunaa tämän julisteen!