Kuvaus

Pohjanmaa a la carte / Österbotten a la carte

  • Studio Avec Audiovisual Finland, 2001; kovakantinen kirja kansipaperilla, koko hieman A4sta isompi, 96 sivua, runsas kuvitus / inbunden bok med skyddsomslag, lite större än en A4, 96 sidor, rikligt illustrerad
  • Monikielinen kirja: teksi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi : Kansipaperissa ruotsinkielinen nimike/ bokens text på tre språk; svenska, finska och engelska: Svenska titeln på skyddsomslaget / Text in English, Finnish and Swedish
  • Kansipaperin reunoissa jotain pientä käytön jälkeä. Hyväkuntoinen kirja ja hyväkuntoiset kansipaperit. Både boken och skyddspappret är i gott skick.
  • HINTA: 4 euroa + toimituskulut 7 euroa postipakettina = 11 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av ca 12 euros postpaket till Åland eller 11 euros matkahuolto-paket till Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

Pohjanmaa à la carte -kirja esittelee Pohjanmaan ainutlaatuisen ruokakulttuurin perinteitä ja sen uusia gastronomisia sovellutuksia, jotka kannattaa maistella paikanpäällä Pohjanmaalla.

Itse pyydetty ja lähellä tuotettu ruoka ovat suuressa arvossa. Maakuntien suomenkielinen alue on vahvaa maa- ja karjatalousaluetta, kun taas kaksikielisellä rannikkoseudulla on kalaisampi ruokaperinne. Ruoka valmistetaan yhä perinteitä kunnioittaen, mutta myös uusia valmistustapoja soveltaen. Alueen ruokakulttuuri on kehittynyt merkittävästi ja tarjolla on paljon uutta ja erilaista. Lisäksi kirjasta löytyvät perinteiset pohjalaiset herkut kuten juustopaisti, söde ja saaristolaislimppu.

Kirja esittelee sanoin ja kuvin Pojanmaalaista ruokaperinnettä, antaa reseptejä ja esittelee myös ravintoloita ja niiden sovellutiksia vanhoista ruokalajeista.

Sympaattinen kirja, hienot kuvat.

hakusanat: Suomalainen ruokakulttuuri Pohjanmaa Österbotten österbottniska recept matkultur österbottniska traditioner maaseutu historia kokböcker keittokirjat ruokatalous kotitalous raviontolat gourmetruoka gourmetreseptit recept potatisplättar, perunaohukaiset oststek ostsoppa björkknoppsfromage koivunsilmuhyydyke fisk sik  siikavelli tyrni havtorn Suomen maakunnat maantieto Finland Finnland books in English books

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 28 vrk 8 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 28 vrk 8 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.