Kuvaus

Mikael Saarinen: Tunne älysi, älyä tuntevasi: Opas oman ja työyhteisön tunneälyn kehittämiseen

  • WSOY, 2. painos, 2001; kovakantinen kirja, kuvakannet, 256 sivua
  • Hyväkuntoinen kirja
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 5 euroa kirjeenä = 8 euroa TAI 6 euroa seurattavana pikkupakettina kotiin postilaatikkoon = 9 euroa  (HUOMIO: Esi. 7 euron pakettiin mahtuu samoilla postikuluilla muitakin saman myyjän tuotteita. Katso esim. elämäntaito - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

15 askeleen kautta jokainen voi kehittää omaa tunneälyään. Askelissa paneudutaan yksilän mahdollisuuksiin kehittää omaa tunneälyään esimerkiksi vaikuttavuuden, paineensiedon ja vuorovaikutuskyvyn osalta. Esimerkit havainnollistavat askelten toimivuutta arjessa, ja kehittymismallin lähtökohtana on havahtuminen omaan tilanteeseensa. Malliin kuuluvat myös itsetuntemuksen lisääminen, konkreettisen suunnitelman tekeminen ja sen työstäminen tukiverkon kanssa yhdessä. Omaa kehittymistä seurataan ja arvioidaan yhdessä.

Asiasanat: tunneäly kehittäminen työelämä sosiaaliset-taidot sosiaalinen-vuorovaikutus Filosofia. Psykologia. Rajatieto Etiikka. Elämänfilosofia. Estetiikka psykologia työälämän psykologia elämäntaito älykkyys tunteet tunne-elämä tyntee työpaikalla sopeutuminen vuorovaikutus hyvinvointi työpaikalla itsetuntemus hyvä olo terveys mielenterveys järki ja tunteet miehet ja naiset suojautumiskeinot käyttäytyminen empaattisuus ihmiskäsitys suomalaiset aggressiivisuus rajahtely kiire stressi impulttien hallinta lama masennus oppiminen tarkoituksellisuus huumori ongelmanratkaisu luovuus tasapaino keho ja mieli työelämä yhteiskunta johtajuus

hakusanat:

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 6 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 103 vrk 6 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.