Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ohjaus Ere Kokkonen, pääosissa Spede Pasanen, Tamara Lund, Vesa-Matti "Vesku" Loiri, Simo Salminen Risto Aaltonen. Tämä juliste on poikkeuksellisesti jättikokoinen (koko avattuna noin 79cm x 119,5cm) ja yleiskunto on tyydyttävä: julisteessa on viisi vaakasuuntaista taitetta ja keskellä yksi pystysuuntainen, pieniä repeämiä reunoilla joista näkyvin on tuossa oikeassa reunassa (kuvanoton jälkeen huomasinkin, että paperia ei puuttunutkaan vaan palaset olivat taipuneet julisteen taakse) kooltaan n. 7cm x 3cm. En ainakaan hoksannut, että julisteessa olisi ollut nastan- tai niitinreikiä. Julisteen alkuperäinen käyttöpaikka on ollut Nivalan Tuiskula, tämä on hieman harvinaisempi pala kotimaista elokuvajulistehistoriaa kun en vuosikymmenien kokemuksella muista tällaista edes nähneeni eikä Elonetistakaan ollut apua.

Juliste voidaan toimittaa joko isojen pahvien välissä (kulut lienevät Maxi Plus-luokkaa) tai rullattuna tukevassa pahviputkilossa.

Lähetys kestävässä uudessa pahviputkilossa Matkahuollon kautta (yht. €8.90), myös nouto mahdollinen. Samoilla kuluilla liikkuu vaikka kuinka monta julistetta. Maksu tilisiirtona ja maksuaikaa saa tarvittaessa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 20:37
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.