Kuvaus

 

Myytävänä kuvien mukainen pitkä ja ja näyttävä petroolin(vihertävän sininen) värinen juhlamekko. Olkapään koristeluiden kohdalla oikea väri näkyy parhaiten. Koko on 26(vastaa kokoa 54). Reilu koko! Sopii erilaisin juhliin ja on erilaisilla asusteilla muunneltavissa. Mekko on todella pitkä, käyttäjän pituus on hyvä olla 170-190 cm riippuen koroista. Mekossa on ostolaput paikoillaan. Rutussa jonkin verran, kun toimitettiin laatikossa minulle myytäväksi(on tädilleni pieni). Silityksellä ovat taas siisti, silitys jää ostajan huoleksi.

Yläosassa ja vyötäröllä  kaunis koristekuviointi ja koristeellinen kaula-aukko.. Mekko on reilun kokoinen ja laskeutuen kauniisti. Materiaali laadukasta ja tukevaa, mutta joustavaa kangasta, sekä laadukasta sifonkia, kankaat ihanan pehmeää, ei karheaa...  Mekossa on piilovetoketju, hyvät vuorikankaat ja kauniit muotoleikkaukset. Reilut hihojen aukot, ei purista paksumpaakaan käsivartta. Näyttävä ja kauniita yksityiskohtia täynnä oleva juhlamekko näyttävälle neidolle. Makko ja koristelut ovat painavat.

Mekko on kuvissa 172 cm pitkällä, 10 cm koroissa seisovalla,kokoa 46/48 olevalla rintavalla neitosella. Mekko on hänelle kaksi tai kolme numeroa liian iso! Mekko ei istu yläosasta kunnolla ja malli hukkuu muutenkin mekkoon...

Mekko on uusi, vain sovitettu, laput yhä paikallaan. On kuulemma ollut todella kallis ostaessa...

 Mekko eii ole mikään halppis. Kaksi muuta tätini juhlamekkoa myynnissä toisina kohteina. Ovat isoja kokoja 24-26(50-52/54), mutta eivät sovi hänelle päälle eli ovat käyttämättömiä.

Ei ullakon, tupakan, eläinten, hajuveden tai homeen tuoksua.

Mitat:

Kainalo-kainalo 62 cm, venyy kevyesti 65 cm(->124-130 cm). Mallin ansiosta sopii rintavammallekin.

Olka-helma 158 cm.

Vyötärö 62cm ja venyy 64(->112-118 cm) .

Pahoittelen kuvien huonoa laatua. 'Mekko on paljon upeampi luonnossa! 

Paljon mekkoja, juhla-asuja ja paitoja tulossa lähiaikoina myyntiin. Kaappien tyhjennyt käynnissä. Kannattaa käydä välillä kurkkaamassa, mitä minulla on tarjolla.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta.

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Upea, mekkonen, leninki, klenning, iltapuku, mekko, juhla-asu, juhlava, iso, isokokoinen, rehevä, 24, 26, 50, 52, 54, 56, juhlamekko, wanhat, vanhojen tanssi, tanssiaiset, pitkä, maxi, maximekko, kilmalteleva, bling, paljetti, kaunis, ihku.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 8 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

180 € Sulkeutuu 93 vrk 8 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.