Kuvaus

Myytävänä kuvien mukainen muodikas kukkamekko, joka on materiaaliltaan ohutta, ilmavaa, pieneen tilaan menevää ja nopeasti kuivuvaa. Huippumekko matkoille! Ohut ja miellyttävä materiaali kesähelteillä. Upeassa kankaassa kaunis ornamentti- ja ruusukuviointi. Kokolapussa S. Takana V-aukko.

Kaunis malli, hyvät muoto-ompeleet, upeasti laskeutuva ja levenevä helma, sekä kesäinen kukkakuvioinen kangas. Koko S, joustaa jonkin verran, mutta katso mitat tarkkaan. Takana piilovetoketju. Ei alusmekkoa. Mukana samasta kankaasta oleva leveä nauha, jonka voi laittaa vyötärölle, hiuksiin ym.

Mekkoa on vain sovitettu, ei sovi nyt enää nuoren neitosemme päälle.

Ei ullakon, tupakan, eläinten, hajuveden tai homeen tuoksua.

Mitat:


Olka - helma 100 cm.

Kainalo -kainalo 40 cm(-> 80 cm)... Joustaa 45 cm (-> 90 cm).

Vyötärö 34,5 cm(69 cm) - Joustaa 36 cm(-> 72 cm).

Pahoittelen kuvien huonoa laatua. 'Mekko on paljon upeampi luonnossa! 

Paljon mekkoja, juhla-asuja ja paitoja tulossa lähiaikoina myyntiin. Kaappien tyhjennyt käynnissä. Kannattaa käydä välillä kurkkaamassa, mitä minulla on tarjolla.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta.

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Upea, mekkonen, leninki, klenning, iltapuku, mekko, juhla-asu, juhlava, juhlamekko,kukkamekko, ruusumekko, kukka, kukkaset, ruusu, ruusut, ornamentti, ornamentit, kuvio, kuviollinen kaunis, ihku.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 19 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

27 € Sulkeutuu 22 vrk 19 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.