Kuvaus

Jane Austen: Stolthet och fördom

  • Forum, 1977; häftad bok, 298 sidor
  • Avskriven biblioteksbok med gamla stämplar och plastad pärm. Sista sidan har diverse skavanker, men är lappad och all text är kvar
  • PRIS: 0,50 euro + frakt 4,50 euro  som brev inom Finland och Åland (= 5 euro) eller 6 euro som paket med språningsnummer (=6,50)
  • GÖR SÅ HÄR: Klicka Osta = Köp, så får du ett automatiskt mejl från huutonet. Där hittar du säljarens epostadress och kontonummer. Betala t.ex. boken/tidningen + fraktkostnaderna eller be säljaren om räkning. Om du beställer flera objekt av samma säljare kan du vänta med att betala tills hela paketets innehåll är klart. Meddela säljaren vad paketet ska innehålla så skickar hen en räkning mejl.
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av ca 12 euros postpaket till Åland eller 11 euros matkahuolto-paket till Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

För den som inte ännu har läst denna romantiska klassiker är det kanske hög tid att göra det?

Det här exemplaret är ju inte så himla snyggt hållet, men i fullt läsbart skick. Och det är ingen brådska med att returnera det till biblioteket ... :)

sökord klassiker på svenska böcker på svenska romaner England 1800-taltet kvinnor äktenskap romantik

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 14 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 112 vrk 14 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.