Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. ILO. Toimittanut Anne Seppälä. 2008 Karisto (6. painos). 154-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

 Ilo (2001) on kokoelma pieniä viisaita ajatuksia ilosta ja sen merkityksestä. Miten helppoa onkaan löytää iloa arkipäivästä, kun kulkee silmät avoimina ja mieli vastaanottavaisena. Kirjassa ajatukset on jaettu kolmeen osastoon: Halausta nyt, minun armahani!, Nouskaamme elämästä iloll'  ihanalla! ja Kauneus tämän maan.

Sinä olet nuoruus, hurmaava hulluus, ilo ja itse kevät! Elina Vaara

Ilman iloa ei ole elämää, vaikka ihmisellä olisi kaksitoista autoa, kuusi hovimestaria, linna, yksityinen kappeli ja pommisuoja. Henry Miller

 

2. Norman Vincent Peale: ELÄMÄNMYÖNTEISTÄ VIISAUTTA. 1999 Karisto, Pokkaristo (7. painos). 119-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Elämänmyönteistä viisautta (1993; My favorite quotations 1990) –teos sisältää aforismeja, sitaatteja ja viisauden sanoja kautta aikojen. Norman Vincent Peale on koonnut kirjaan läheiseksi tuntemansa elämänviisauden. Teoksen johdannossa hän kirjoittaa mm. "(…) kaikkein tärkein keksintö on se, että kykenemme muuttamaan elämämme kulun muuttamalla henkistä asennettamme. (…) parhaiden ajatusten jättäminen tietoisuuteen, jossa ne pääsevät imeytymään aivoihin, tuottaa viimein ajattelukaavan, joka vaikuttaa käytännössä koko elämään. (…) tämän sitaattikokoelman tarkoitus onkin luoda lukijoilleen sekä sellaisia ajatuksia, joita on tullut silmiini elämäni varrella, että niitä joita olen kuullut keskustellessani monenlaisten ihmisten kanssa (…)"

Elämänmyönteistä viisautta –teos sisältää aforismeja ja ajatelmia runsaan kahden vuosituhannen ajalta; ne on jaettu 15:een lukuun: Arki ja työ, Into ja sitkeys, Luomakunta, Usko, Rukous, Ihmissuhteet, Oma minä, Fyysinen terveys, Henkinen terveys, Kipu ja kärsimys, Parantuminen, Yhteiskunta, Rakkaus ja perhe, Vanhuus ja Kuolema ja tuonpuoleinen elämä.

Yhdysvaltalainen Norman Vincent Peale (1898 Bowersville, Ohio – 1993 Pawling, New York) opiskeli Ohion ja Bostonin yliopistoissa ja toimi pastorina useissa metodistiseurakunnissa, pisimpään New Yorkin Marble Collegiate Church´issa 1932–84. Hän on julkaissut yli 40 teosta. Hänen esikoisteostaan The Art of Living (1937) myytiin yli 15 miljoonaa kappaletta. Pealen teokset opastavat hyödyntämään myönteisen elämänasenteen voimavaroja. Tunnetuin Peale on ajatuksistaan, joita hän ensimmäisen kerran esitti teoksessaan The Power of Positive Thinking (1952). Teos on käännetty 40 kielelle ja sitä on myyty 20 miljoonaa kappaletta. Pealen positiivisen ajattelun filosofialla on ollut uskomattoman voimakas vaikutus miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa. Pealen teoksista ovat ilmestyneet suomeksi Onnellisen elämän edellytykset (1975; The power of positive thinking), Sen teet mihin uskot (1977; You can if you think you can), Turvallinen elämä (1984; A guide to confident living), Myönteisen ajattelun voima (1987; Why some positive thinkers get powerful results), Hyvä elämä (1991; Six attitudes for winners), Elämänmyönteistä viisautta (1993; My favorite quotations), Tästä tulee hyvä päivä (1995; Have a great day), 366 positiivista päivää: Kannustavia ajatuksia vuoden jokaiselle päivälle (1996), Myönteinen ajattelu (1998; The positive principle today : how to retain and sustain the power of positive thinking) ja Ole oman onnesi seppä (1999 The power of positive thinking).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 20 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 18 vrk 20 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.