Kuvaus

Veikko Lepistö - Kyösti Skyttä: Heikot sortuu jo koulutiellä

  • Otava, 1972; pehmeäkantinen kirja, 135 sivua
  • Kannessa vähän kulumaa, muuten ihan OK-kuntoinen kirja
  • HINTA: 1 euro + toimituskulut 4 euroa = 5 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Kirja julkisesta koulujärjestelmästä ja sen vaikutuksista kansalle.

Takakansitekstistä:

Ei ole kysytty: eikö ihminen joka kokee päivästä ja viikosta toiseen epäonnistumista, lopulta anna periksi ja hyväksy itsekin stiä näkemystä itsestään, ettei hän kykene mihinkään. Tähän kelläkäyrään ja ennaltamääräämisoppiin perustuva koulu on joutunut yleisen yhteiskunnallisen kehityksen seurauksena tuomiolle. Pyritään kehittämään sellaista koulua joka edistää - eikä ehkäise - kaikkien oppilaiden mahdollisimman pitkälle enevää kehitystä.

 

hakusanat: pedagogiikka kasvatustiede koulu oppiminen yhteiskunta sosiologia psykologia opettajat ja oppilaat heikommat oppilaat arvosanat kritiikki nuoret nuoriso huumeet oppivelvollisuus kilpailu lukuhäiriö kielenkehitys arvostelun vaikutus identiteetti eritysiopetus opetus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 63 vrk 16 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 63 vrk 16 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.