Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Ann-Christine Marttinen: HALASIN KAKTUSTA JA MUITA KERTOMUKSIA. 1998 Suomen Lähetysseura. Sidottu 152-sivuinen kirja, kannet ylipainettu, kansien alanurkan pientä painumaa (ks. kuva) lukuun ottamatta täysin ehjä ja siisti, kannen ja esilehden välisellä tyhjällä lehdellä tervehdys kirjan saajalle, ei muita merkintöjä.

Halasin kaktusta ja muita kertomuksia (1998) -kirjassa Ann-Christine Marttinen pakinoi ihmisistä, asioista ja ilmiöistä, joiden kanssa hän elää. Pakinoihin sisältyy mielipiteitä ja kannanottoja ajankohtaisiin kysymyksiin: vanhustenhuoltoon, nuorten aikuistumiseen, pakolaisten elämänmahdollisuuksiin ja erilaisten kulttuurien kohtaamiseen. Lyhyet, ytimekkäät kirjoitukset vievät lukijan keskelle elämää, jossa ruusut ja piikit ovat vieri vieressä.

Ann-Christine Marttinen on Suomen Lähetysseuran tiedottaja ja kolumnisti, jolta on aikaisemmin julkaistu huomiota herättäneet kirjat Matkalaukkulapset ja Lasku.  

 

2. Pia Perkiö: MISSAHEBA: EEVA-LIISA MULTALA. 1993 Suomen Lähetysseura. Nidottu kirja, jonka 119 sivusta kahdeksan sivua valokuvia, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Missaheba: Eeva-Liisa Multala (1993) -kirja on ilmestynyt Suomen Lähetysseuran Lähetyskasvot-kirjasarjassa. Eeva-Liisa Multala – pienen ja turvallisen maalaispitäjän, Oulun läänin Pyhäjärven tyttö, Pakistanin-lähetystyön ja islamin tuntija, uusien lähetystyöntekijöiden innoittava kouluttaja, "matkalaukkulasten" ystävä, pastori, Suomen Lähetysseuran johtoryhmän jäsen... Miten paljon mahtuukaan runsaaseen 50 vuoteen Jumalan koulussa! Eeva-Liisan "lähetyskasvoissa" näkyvät valoisa ilon pohjavire ja elämän kamppailuissa kypsynyt kutsumustietoisuus, mutta myös ikävän todellisuus. Lapsuuden tähtitaivas Pyhäjärvellä, tähdet Pakistanissa ja kirkkaan tähden havaitseminen kesken nykyistä työmatkaa muodostuvat hänen tähänastisen elämänsä turvallisiksi kiinnekohdissa. "Eeva-Liisa katsoi kaupungin vaalenevalla taivaalla ihmeellisen kirkkaana tuikkivaa tähteä, joka toi lohdutuksen viestiä väsymykseen ja ikävään. Ja hän muisti pakistanilaisten sanat: Olette ihan turvassa, Jumala pitää teistä huolen." Pia Perkiö – kirjailija, runoilija, toimittaja – on muotoillut "Missaheban" kasvokuvan lukuisten juttutuokioiden ja läpikahlatun kirjeaineiston pohjalta. Kaiken läpi kuuluu Eeva-Liisan ääni: "Rikas on se ihminen, jolla on paikka mihin ikävöidä."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 12 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 3 vrk 12 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.