Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Lauren Brooke: SANOJEN TUOLLA PUOLEN. Suomennos: Leni Grünbaum. 2004 Pollux-hevoskerho, Hevoshoitolan sisarukset -sarjan 10:s kirja. 125-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti (kannessa joku pieni painuma), ei merkintöjä.

Sanojen tuolla puolen (2004; Louder than Words  2002) on Hevoshoitolan sisarukset -sarjan kymmenes kirja. Heartlandin hevoshoitolassa hoidetaan ongelmahevosia, joiden suhteen muut ovat jo luopuneet toivosta. Amy Fleming, hänen isosiskonsa Lou ja isoisänsä sekä tallipojat Ty ja Ben ovat kaltoin kohdeltujen eläinten viimeinen toivo. Isä yllättää Amyn ja Loun ostamalla heille loisteliaan Storm-ruunan. Hevonen herättää Amyssa intohimoisia tunteita ja saa hänet unelmoimaan esteratsastajan urasta. Ty suhtautuu Amyn haaveisiin epäilevästi, sillä Heartlandissa on yllin kyllin tekemistä, josta Amyn on hoidettava oma osuutensa. Kuka on sitä paitsi salaperäinen Daniel, joka vilahtelee yhä useammin Amyn puheissa? Lisäksi Amyn ja Tyn välejä kiristää Marionin kuoleman vuosipäivä, joka väijyy nuorten mielikuvissa kuin pelottava mörkö. Miten pohjattoman surun voi kohdata, miten sen yli voi päästä? 

Sanojen tuolla puolen (2004; Louder than Words 2002) -teoksen alussa Lauren Brooke osoittaa erityiset kiitokset Linda Chapmanille ja omistaa kirjan Linda Tellington-Jonesille, "joka on kehittänyt terapeuttisen hieronnan. Hänen kirjansa ovat inspiroineet monia ihmisiä ja auttaneet heitä ymmärtämään hevosia uudella, entistä syvällisemmällä tavalla."


2. Lauren Brooke: JOULUN MUISTO. 2006 Pollux-hevoskerho, Hevoshoitolan sisarukset -sarjan ’joulukirja’ (ilman numeroa sarjassa 16:ntena ilmestynyt kirja). 140-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Joulun muisto (2006; A holiday to remember 2004) -teoksessa Heartlandin hevoshoitolan jouluvalmistelut vievät Amy Flemingin ajatukset vuosien taa: Sen joulun Amy sai vielä viettää äidin kanssa. Äiti opetti hänelle paljon vaihtoehtoisista hoitomuodoista ja opasti häntä, kun hän yritti luoda yhteyden hevoseen. Sinä jouluna Lou oli vasta pikaisesti käymässä Heartlandissa ja komea tallipoika Ty alkoi kiinnostaa Amya. Sinä jouluna Sundance taisteli hengestään – ja Amy ymmärsi, kuinka arvokan parantamisen lahja voi olla.

Lauren Brooke on syntynyt Englannissa ja asunut sekä Leicesterissä Englannissa että Virginian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Brooke on kirjoittanut yhteensä yli 30 Heartland ja Chestnut Hill -sarjojen kirjaa. Heartland eli Hevoshoitolan sisarukset -sarjassa on suomeksi ilmestynyt parikymmentä kirjaa (2001-2008), ensimmäisinä Kotiinpaluu (2001; Coming Home 2000) ja Myrskyn jälkeen (2001; After the Storm 2000). 
 

Lisätty:

 

Kanadalainen draamasarja Sydänmailla (engl. Heartland) kertoo Heartland-hevostilan elämästä kuvitteellisessa Hudsonin kaupungissa Albertassa Kalliovuorilla. Sarjassa seurataan kahden sisaren ja heidän isoisänsä elämää Flemingien sukutilalla. Sarja perustuu Lauren Brooken Hevoshoitolan sisarukset -kirjoihin. Kanadassa sarjaa on esitetty neljä tuotantokautta (2007-2011) ja sitä ollaan jatkamassa viidennellä tuotantokaudella syksyllä 2011. Suomessa YLE TV2 alkoi esittää sarjaa vuonna 2009.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 7 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 105 vrk 7 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.