x
x
x

velimajava

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää
Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

462 pistettä
99,0 % positiivisia

:(
Ilmoituksen tiedot eivät kuulemma pitäneet paikkansa. Koru kevyempi kuin ilmoituksessa. Tämän takia kauppa purettu. Aikaa olisi ollut lisätä tieto myös ilmoitukseen ennen sulkeutumista eikä sen jälkeen sähköpostilla. Ikävä maku jäi. 
27.09.2020 23:17
Kohde: 526694572
velimajava: Kyllä. Ilmoitukseen oli vahingossa tullut pieni virhe, josta ilmoitin ostajalle ennen tuotteen toimitusta ja tiedustelin vielä halukkuudesta kauppaan. Rehellisyydestä palkittiin sitten tällaisella palautteella. Eipä siinä mitään....virheistä oppii.

:(
"Hieman kulunut" Lundia-hyllyn taso olikin pahasti halki. "Kannattaa tutkia tarkemmin mitä ostaa", totesi myyjä eikä halunnut keskustella asiasta enempää. Ehkä niin, mutta kyllä tällaiset viat pitää kysyttäessä kertoa. Huono maku jäi näistä kaupoista. 
20.04.2005 21:06
Kohde: 16000001
velimajava: Taisi olla todella "pahasti halki" kun ei voinut luovutushetkellä edes mainita asiasta vaan vasta viikko sen jälkeen. Olisin kaikesta huolimatta myös ollut valmis purkamaan kaupan mutta se ei taas käynyt...taisi hylly kelvata sittenkin? Reilua peliä!!