x
x
x

Papaija

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Hei ! Tehdäänhän luotettavaa kauppaa puolin ja toisin. Pakkaan tavarat mahdollisimman hyvin. Ilmoitathan kun olet maksanut niin paketit lähtevät heti postiin. Maksun toivon tulevan 5 päivän sisällä.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

726 pistettä
99,4 % positiivisia

:(
Laitoin kaikille huutoni myyjille tiedot, että vanha sähköp.soitteeni kaatui enkä saanut sieltä mitään tietoja ulos. laitoin myös uuden sähköp-osoitteeni johon pyysin laittamaan tili tiedot uudestaan ja tiedot voitinko huudon. en saanut mitään vastausta  
Ostaja: poistettu-1040238
13.06.2010 11:17
Kohde: 139696891
Papaija: TÄMÄ ON KOSTOPALAUTE ANTAMASTANI LUNASTAMATTOMASTA HUUDOSTA !!! Älä valehtele kun et vastannut sähköposteihini. Sähköposti tulee kyllä perille jos sitä lähettää. Katsoppa saamiasi palautteita ( 7 Negatiivistä). Olet sepittelyn mestari, joten se siitä.

:(
ISO PETTYMYS. Nämä kupit eivät vastanneet kuvausta eivätkä olleet "omassa paketissaan" kuten kohteessa luvattiin. Myyjä syyttää uhkailusta ym.!! En voi häntä suositella, valitan. 
12.02.2006 17:53
Kohde: 26041293
Papaija: ?????. Itse olit suuri pettymys. Ota selvää hinnoista ennenkuin huutelet.Taisi vauhtisokeus yllättää ! Väitit hyväkuntoisia kuppeja risoiksi ja sekundoiksi.Kuva kyllä kertoo totuuden. Syytät aiheetta valehtelijaksi. Ettäs kehtaat !!!! Käytös ala-arvoista.