Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Suomen Kulta ja Hopea Oy on yritys joka noudattaa verkkokaupan palautusoikeutta EU-alueella kun ostajana on kuluttaja. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen toimitusta ja/tai kun toimitus tapahtuu tai on tapahtunut kuljetusyhtiön toimesta.

Jos kuluttaja kuitenkin valitsee toimitustavaksi noudon, kuluttaja hyväksyy tuotteen tarkastettuaan sen. Kun olemme vastaanottaneet kauppasumman ja tuote on luovutettu, kauppatapa näin toimien ei enää vastaa etäkauppaa ja ostaja luopuu samalla oikeudestaan perua kauppa. Myynnissä olevat tuotteet ovat hyväkuntoisia käytettyjä tuotteita ellei kohteessa toisin ole mainittu.

Myynnissä olevat kohteet on pyritty kuvantamaan mahdollisimman tarkasti ja toivomme että ostaja tutustuu kohteeseen tarkasti tietojen perusteella. Kohteisiin voi myös tutustua ennen huutamista sovittaessa Salossa. Meille voi aina soittaa.

Mikäli ostaja haluaa hyödyntää verkkokaupan 14 päivän palautusoikeutta, on asiakkaan kustannettava tuotteen palauttamiskustannukset. Lähetyksen palautustapa ja palauttamiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen lähetystapa. Jos lähetystapana on ollut ollut kirjeposti, suosittelemme kuitenkin palauttamaan tuotteen tavalla jossa seurantamahdollisuus. Jos lähetystapana on ollut vakuutettu lähetys, myös palautus meille tulee tapahtua vakuutettuna ostajan kustannuksella. Palautusta ei saa tehdä postiennakolla.

Emme vastaa Postista tms. toimijasta aiheutuvasta viivästymisestä. Emme vastaa myöskään Postin tms. toimijan kadottamista tai hajottamista tuotteista. Palautettava lähetys on ostajan vastuulla kunnes olemme sen vastaanottaneet. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, hän on velvollinen korvaamaan tuotteen palautumisesta/uudelleen lähettämisestä aiheutuvat kustannukset.

Kuluttajan on ilmoitettava halustaan perua kauppa viimeistään 14 vuorokauden kuluessa siitä kun tuote on vastaanotettu, ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti esim. sähköpostitse. Kauppahinta palautetaan ostajan ilmoittamalle pankkitilille 14 vuorokauden kuluessa lukien siitä kun kuluttaja on ilmoittanut haluavansa käyttää palautusoikeutta ja tuote on palautunut meille. Emme maksa hyvitystä tuotteesta ennen kuin tuote on palautunut ja sen kunto on tarkastettu. Ellei kohdetta ole palautettu tai todistettavasti jätetty kuljetusyhtiön toimitettavaksi 14 päivän kuluessa ostajan ilmoitettua peruuttamisoikeuden käyttämisestä, kaupan katsotaan lopullisesti toteutuneen ja sitovan ostajaa eikä takaisinmaksua siten suoriteta.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Suomen Kulta ja Hopea Oy
Y-tunnus 2422592-5
Osoite PL 103, 24101 SALO
Puhelinnumero +358400414383
Sähköposti info@kultajahopea.fi