Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

MAKSAMINEN:
Muista lisätä kohteen postimaksu laskun summaan ja käytä viitenumeroa maksaessa.
Noudettaessa maksaminen etukäteen tilille tai käteinen.
Jos tuotetta ei ole maksettu tai otettu yhteyttä eräpäivän (10päivän) sulkeutumisen jälkeen Leikikkäällä on oikeus perua kaupat ja laittaa tuote uudelleen myyntiin. Lunastamattomista huudoista tulee aina Negatiivinen palaute ostajalle.

TOIMITUSAIKA JA LÄHETYS
Lähetämme paketin vasta kun maksu näkyy tilillä.Useamman tuotteen ostajelle voidaan yhdistellä postikuluja edullisemmaksi. Kysy ennen maksamista.
Pyrimme lähettämään maksun saapuessa tilille 1-7päivän sisällä. Huomio viikonloput ja pyhäpäivät jolloin posti kulkee hitaammin. kirjeet lähetämme 2.luokan postissa. Postipaketit ja smartposteista saat sähköpostiisi seurantakoodin.

NOUTO
Sovi nouto erikseen mailin kautta tai puhelimitse etukäteen. Yleensä nouto ajat ma-pe klo 16.00-21.00 ja la-su klo. 11.00-21.00

TAKUU JA PALAUTUS
Ensisijaisesti tuotteilla ei ole palautus oikeutta. Useammat tuotteet ovat käytettyä ja kuvauksissa on kerrottu tuotteen kunto.Mutta jos tuotteessa ilmenee jokin vika mitä ei ole kuvauksessa kerrottu. Niin palutuksesta tai tuote hyvityksestä voi neuvotella. Ota yhteyttä leikikas@outlook.com

MUUTA
Yleensä melkein kaikissa tuotteissa sovelletaan marginaaliveromenettelyä ALV 79 a § .

Lisätiedot: leikikas@outlook.com


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Leikikäs
Y-tunnus 2549675-1
Osoite Koivikkotie 20 G, 00630 Helsinki
Puhelinnumero +358404132226
Sähköposti leikikas@outlook.com