Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tilaaminen

Elecco toimittaa Huuto.netissä myymänsä tuotteet vain ennakkomaksulla, asiakkaan on maksettava Eleccon toimittama ennakkolasku ennen tuotteen toimitusta.

Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus

Etämyynnissä kuluttajalla on 14 päivän mittainen palautusoikeus. Palautusoikeus koskee kokeiltua, ei käyttöönotettua tuotetta. Tuote ja sen pakkaus tulee olla virheettömässä, uudelleen myyntiin kelpaavassa kunnossa mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen.

Mikäli pakkaus on alkuperäisen sisällön osalta vajaa, tuotteessa tai pakkauksessa on asiakkaan toimesta syntynyt vaurio tai tuote on todistetusti otettu asiakkaan käyttöön, Elecco ei hyväksy palauttamista ja veloittaa siitä hinnastonsa mukaisen tarkastusmaksun. Mikäli asiat ovat palautuksen osalta kunnossa, Elecco palauttaa asiakkaalle tuotteen hinnan.

Palautuksesta aiheutuvat kulut ovat asiakkaan vastuulla. Elecco suosittelee että asiakas varmistaa tuotteen sopivan omaan käyttötarkoitukseensa etukäteen, tarvittaessa esittämällä kysymyksiä myyntikohteeseen.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Elecco
Y-tunnus 2536196-1
Osoite Kauppatie, 62600 Lappajärvi
Puhelinnumero +358500000000
Sähköposti eleccofinland@gmail.com