Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

MYYNNISSÄ OLEVAT TUOTTEET ovat vanhoja ja niissä saattaa olla normaaleja käytön jälkiä. Selkeistä vioista ilmoitamme aina ne havaittuamme. Edes maininta "uudenveroinen" ei tarkoita että tuote olisi uusi. Jos sellaista etsit yritä muualta. Mikäli epäröit, OTA AINA ENSIN YHTEYTTÄ - tilaa vasta sitten!

MAKSAMINEN:
Etämyyntinä toimitettavista tuotteista saat laskun etukäteen. Maksu tulee suorittaa laskussa mainitulle pankkitilille 7 päivän kuluessa. Kun maksu näkyy tilillämme, toimitamme tuotteen seuraavana arkipäivänä tai sopimuksen mukaan. Mikäli maksu ei saavu tilillemme 7 päivän kuluessa, joudumme valitettavasti antamaan huutajalle negatiivisen palautteen, välttyäksemme Huuto.netin veloittamalta myyntipalkkiolta.

TOIMITUSEHDOT:

Emme toimita postiennakolla emmekä jälkivaatimuksella. Ensisijainen toimitustapamme on MATKAHUOLTO.
Kun valitset toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi
lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan tai lähempänä olevaan Siwaan, Valintataloon tai Euromarketiin.
Noutopisteistä, erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta, voit hakea pakettisi läheltä, Sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.
Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että olet ilmoittanut oikean gsm-numerosi.
Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa Matkahuollon toimipaikkahausta
(linkki osoitteeseen http://map.matkahuolto.fi/map24mh/tphaku).

Matkahuollon asiamiesverkosto on laaja.
Jos Sinulle on kuitenkin joustavampaa valita toimitus POSTIN kautta, ilmoita siitä ja saat paketin postinumerosi mukaiseen Postiin tai Asiamiespostiin.

Myös NOUTO myymälästämme on sovittavissa.

Toimituskulut veloitamme Matkahuollon tai Itellan hinnoittelua noudattaen.
Mikäli lähetyksen luonne vaatii erityistä pakkaustapaa, veloitamme kohtuulliset kustannukset.
Mikäli Sinulla on toivomuksia toimituksen suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Kohteen sulkeutumisen jälkeen lähetän laskun. Jos huutajalla on toivomuksia esim. toimituksen tai noudon suhteen, pyydän ottamaan yhteyttä välittömästi kohteen sulkeuduttua.
Odotan suoritusta 7 päivän sisällä. Lähetän kohteen kun maksu näkyy tililläni.

POSLiNAARiO
Hannu Kemppinen

www.poslinaario.fi


Yhteystiedot

Yrityksen nimi POSLINAARIO
Y-tunnus 1659639-8
Osoite Kaivokatu 21, 21100 Naantali
Puhelinnumero +358458416060
Sähköposti poslinaario@netti.fi