Kuvaus

Tuotteen Zebra ZT411 203 x 203 DPI langallinen ja langaton suora lämpö/lämpösiirto POS-tulostin kuvaus


Zebra ZT411 203 x 203 DPI Langallinen ja langaton suora lämpö / lämpösiirto POS-tulostin

Etsitkö monipuolista tulostinta, joka tarjoaa langattoman käytön ja erinomaisen tulostuslaadun? Zebra ZT411 on täydellinen valinta sinulle!

Tehokas suorituskyky

  • Tulostustarkkuus: Zebra ZT411 tarjoaa hienostuneen 203 x 203 DPI -tulostustarkkuuden, joka varmistaa selkeän ja tarkan tuloksen jokaisella tulostuskerralla.
  • Langaton käyttö: Langattoman yhteyden ansiosta voit tulostaa vaivattomasti suoraan mobiililaitteistasi. Säästä aikaa ja vaivaa, kun voit tulostaa missä ja milloin tahansa.
  • Nopea tulostus: Tämä POS-tulostin tarjoaa erinomaisen tulostusnopeuden, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja sujuvan tulostusprosessin.

Joustava käyttö

Zebra ZT411 tukee sekä suoraa lämpöä että lämpösiirtoa, joten voit valita haluamasi tulostustavan tarpeen mukaan. Lisäksi tulostin on yhteensopiva erilaisten POS-järjestelmien kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen tulostusvaihtoehdon.

Kestävä ja luotettava

Zebra on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, ja ZT411 ei ole poikkeus. Sen kestävä rakenne ja luotettava suorituskyky takaavat pitkäaikaisen ja häiriöttömän käytön.

Hanki Zebra ZT411 203 x 203 DPI -tulostin ja nauti tehokkaasta tulostuskokemuksesta sekä langattoman käytön tarjoamasta joustavuudesta. Tämä monipuolinen tulostin on täydellinen valinta pienille

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 11 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 279 € Sulkeutuu 39 vrk 11 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.