Tuote on myyty käyttäjälle Moviefreak50 hintaan 3,50 €

Kuvaus

WALLANDER  - HYMYILEVÄ MIES  - MANNEN SOM LOG (DVD) Rolf Lassgård

Erittäin hyväkuntoinen DVD ja kotelo vuodelta 20035, kesto 2 tutntia 7 minuuttia, kieli on ruotsi, ei tekstitystä. Pääosissa Rolf Lassgård, Claes Månsson ja Marie Richardson. DVD-kotelon tekstit on ruotsiksi.

Kansiteksteissä lukee PROMOTION, joka tarkoittaa mm. extramateriaalin ja tavanomaisen tekstityksen puuttumista. Wallander-jakso on taas uudelleen katsottu kokonaisuudessaan  alusta loppuun. Alku- ja lopputekstit näkyvät OK ja elokuvan pituus vastaa ennakkotietoja. Teksti "ENDAST FÖR PROMOTION" toistuu elokuvan aikana ruudun alalaidassa muutaman kerran, mutta se ei juurikaan häirinnyt tämän omasta mielestä ehkä parhaimman ja jännittävimmän Lassgård/Wallanderin katsomista - vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Enemmän oikeastaan haittasi ensimmäisen kymmenminuuttisen aika voimakas hurina.

"En gammal vän till Kurt Wallander, advokat Sten Torstensson, söker en dag upp honom och berättar att hans far omkommit under mystiska omständigheter. Strax efter hittas vännen själv brutalt mördad. I jakten på mördaren finner Wallander en härva av brottslighet som leder fram till ett bolag som hanterar transplantationer av mänskliga organ. Bakom verksamheten anas konturerna av en människa. En elegant och självsäker man som skriver sina egna lagar. Men vem är han? Vem tar sig rätten att döma över andra människor? Vems moral avgör vad som är rätt och fel? I MANNEN SOM LOG hamnar Kurt Wallander själv i en korseld av omoral, svek och lögner..."

"Asianajaja Gustaf Torstensson löydetään kuolleena maantieltä. Wallander on aikaisemmassa jaksossa "Valkoinen naarasleijona) sattuneen järkyttävän tapauksen vuoksi sairauslomalla. Hän on päättänyt, ettei palaa enää poliisiksi. Torstenssonin poika Sten yrittää houkutella Wallanderia takaisin työhön tutkimaan isänsä kuolemaa, jossa on hänen mielestään jotain hämärää.

Wallander ei kuitenkaan innostu, mutta kun Sten murhataan, hän peruu irtisanoutumisensa ja ryhtyy tutkimaan juttua, joka johtaa talousrikollisen imperiumin äärelle. Imperiumi on ollut Gustaf Torstenssonin asianajotoimiston asiakas ennen tämän kuolemaa. Imperiumia johtaa "hymyilevä mies", mies joka toteuttaa tavoitteensa keinoja kaihtamatta. Liikemiehen toimiin kuuluu muun muassa laiton elinkauppa kehitysmaista."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 9:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.