Kuvaus

Tuotteen VIKING NELIO PRO TREKKUSAUVAT MUSTA/VIHREÄ kuvaus


Viking Nelio Pro Trekkingkepit - Musta/Vihreä

Tutustu Viking Nelio Pro Trekkingkeppeihin, jotka ovat täydellinen kumppani seikkailuihin luonnossa. Näillä keveillä ja kestävillä trekkingkepeillä saat tukea ja vakautta retkilläsi. Musta/vihreä värimaailma tekee niistä tyylikkään ja houkuttelevan valinnan. Viking Nelio Pro Trekkingkepit tarjoavat monia ainutlaatuisia ominaisuuksia ja etuja, jotka tekevät niistä erinomaisen valinnan aktiivisille retkeilijöille ja vaeltajille.

Ominaisuudet:

  • Kevyet ja kestävät trekkingkepit
  • Tukea ja vakautta retkilläsi
  • Tyylikäs musta/vihreä värimaailma
  • Ainutlaatuiset ominaisuudet
  • Ideaalinen valinta aktiivisille retkeilijöille ja vaeltajille

Viking Nelio Pro Trekkingkepit on suunniteltu kestämään haastavissa olosuhteissa ja tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja suorituskykyä. Nämä trekkingkepit sopivat erinomaisesti kaikenlaisiin maastoihin ja auttavat sinua tasapainottamaan kehoa ja vähentämään polvien ja jalkojen rasitusta. Olitpa sitten vaeltamassa vuoristossa tai kävelemässä metsäpoluilla, nämä trekkingkepit takaavat sinulle luotettavan tuen ja vakauden.

Viking Nelio Pro Trekkingkepeissä on myös useita käteviä ominaisuuksia, kuten säädettävä korkeus, joka mahdollistaa niiden mukauttamisen omaan pituuteesi sopivaksi. Kevyt ja ergonominen muotoilu tekee niiden käytöstä miellyttävää, ja pehmustetut kahvat tarjoavat lisämukavuutta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 15 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.