Kuvaus

Verta Käsissämme & Lumisten Metsien Tyttö DVD

Verta käsissämme 

Elokuva vuodelta 1958 ohjaus William Markus pääosissa Elina Pohjanpää ja Jussi Jurkka.

Kapteeni Viktor Aaltona palaa kotimaahansa kymmenen vuoden sotavankeuden jälkeen ja saa työpaikan entisen rintamatoverinsa Rolf Bergasin suuryhtiössä. Miehet luottavat toisiinsa, mutta kaikki muuttuu kun Viktor tapaa Bergasin vaimon Astridin. He ihastuvat toisiinsa ja viettävät salaa yhteisen viikon maalla. Paluumatkalla Viktor ajaa ylinopeutta ja auto törmää pikkupoikaan, joka menehtyy onnettomuudessa. He jättävät pojan metsään, mutta kun uutinen lapsen surmasta leviää sanomalehtiin, Viktorin ja Astridin syyllisyydentunne kasvaa kasvamistaan.

Käsikirjoitus
William Markus
Volodja Semitjov

 

Lumisten Metsien Tyttö

Elokuva vuodelta 1956 ohjaus William Markus pääosissa Maj Brit Heljo ja Arvo Kuusla.

Kun helsinkiläinen Markus Reinman saapuu opettajaksi pohjoiseen erämaapitäjään, kylän taikauskoiset asukkaat suhtautuvat häneen torjuvasti. Ennakkoluuloista huolimatta hän yrittää kohentaa heidän alkeellisia elinolojaan. Reinman tutustuu Mäenpään perheen tyttäreen, 16-vuotiaaseen Tarjaan, ja heistä tulee läheiset ystävät, mutta tytön viaton ihastus opettajaansa kohtaan aiheuttaa lisää ristiriitoja. Lumisten metsien keskellä käydään kohtalokas välienselvittely. Pääosissa ovat Anneli Sauli, Matti Oravisto ja Åke Lindman.

Käsikirjoitus
Walentin Chorell

 

Kuntoluokitus: Uusi muoveissa 

Käytän kuntoluokituksia

* Uusi: tuote on uusi muoveissa

* Hyvä: tuote on käytetty. Levy(i)ssä voi olla käytön jälkeä, joka ei vakuita toistoon, kansissa normaalia käyttökulumaa. 

 

Katso myös muut myynnissä olevat kohteeni allaolevista linkeistä:

DVD

Anime Dokumentit Draama Jännitys Kauhu Kaukoitä Komedia Kotimaiset Lastenelokuvat Musiikki Scifi ja fantasia Sota ja western Toiminta Tv-sarjat Urheilu Dvd-Muut

 

BLU-RAY

Anime Dokumentit Draama Jännitys Kaukoitä Kauhu Komedia Kotimaiset Lastenelokuvat Musiikki Sci-fi ja fantasia Sota ja westernToiminta Tv-sarjat Urheilu Dvd-Muut

 

CD

CD-levyt

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 11 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 35 vrk 11 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.