Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

The Best of Both Worlds on yhdysvaltalaisen hard rock -yhtye VAN HALENIN toinen kokoelma-albumi. Se ei ole jatkoa edelliselle kokoelma-albumille, joka julkaistiin vuonna 1996. Albumilla on kappaleita Van Halenin kaikista muista albumeista paitsi Van Halen III, jossa yhtyeen vokalisti oli Gary Cherone.

Kokoelma-albumi ylsi Billboard 200 -listalla kolmanneksi ja on myynyt platinaa Yhdysvalloissa eli yli miljoona kappaletta. Albumilla oli myös mukana kolme uutta kappaletta ("It's About Time", "Up for Breakfast" ja "Learning to See"), joissa missään ei soittanut yhtyeen pitkäaikainen basisti Michael Anthony.

Mukana ovat tietysti superhitit JUMP, PANAMA sekä WHEN IT´S LOVE.

Tuplalevy on uusi. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

levy 1

Levy 2

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 0:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.