Kuvaus

(792) Huudettavana kuvan vaatepeketti pojalle kokoa 92 cm. Vaatteet ovat käytettyjä, mutta vielä siistejä.

Paketti sisältää:

1. CARS T-paita. Ehjä, siisti ja tahraton, myös painatus täysin ehjä. Tuo helmassa oleva punainen osuus hieman rypyssä, kun on ollut laatikkosäilytyksesä, mutta saa oiottua pesun jälkeen kosteana kuosiinsa.

2. Mustat ulkoiluhousut verkkovuorella. Ehjät, siistit ja tahrattomat, vain vähäisellä käytöllä olleet. Edessä sivuilla vetoketjulliset taskut, takana ei ole taskuja. Vyötäröllä kuminauha ja sisäpuolella säätömahdollisuus. Lahkeissa heijastimia, jotka täysin kulumattomia. Lahkeessa oleva autokuvioinen painatus ehjä.

3. PUUHA PETE collegepusero. Ehjä ja siisti. Painatus täysin ehjä. Hieman pesuista johtuvaa värinhaalistumaa.

4.  Tummansiniset henkselitoppahousut. Polviin ommeltuna tuollaiset kosteutta hylkivät ja kulutusta kestävät paikat, muuten housut eivät ole kosteutta hylkivää materiaalia. Paikat ommeltu housuihin jälkeenpäin, en muista, ovatko menneet rikki, koska käytöstä jo aikaa. Ehjät siis kuitenkin nyt. Edessä pitkä vetoketju ja henkseleissä säätömahdollisuus. Jalkuinlenksuissa jo kulumaa, joten vaativat jossain vaiheessa vaihtoa, jos niitä tarvitsee. Lahkeessa kuitenkin napakka kuminauha, joten pysyy kengän päällä mielestäni ilmankin. Takamuksessa ei ole kulumaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 7 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 22 vrk 7 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.