Kuvaus

Käyttämättömät Superdry-kehykset, malli Clarke, väri 013 (peppermint / horn). Niinsanotut puolihengettömät, eli alareunastaan kehyksettömät. Alkuperäinen hintalappukin yhä paikallaan (277,00 €). 

Kokonaiskorkeus edestä 37 mm ja sankojen sisäleveys 137 mm, eli tuommoinen keskikoko-tyyppinen, tai naisille ehkä ennemmin Medium-Large koko. Mallinsa puolesta tämmöinen klassinen tyyli menee miehillekin, jos ei pirteähkö väri pelota.

Varsinainen kokomerkintä on 49-19-135 (= linssin leveys - linssien väli - sangan sisäpituus).

Kunto on priima, joskin demolinsseissä on hiertymää varastoinnin jäljiltä, mutta tämähän ei vaikuta kehyksiin hitustakaan.

Peräisin optikkoliikkeen konkurssipesästä, eli aidot ja alkuperäiset, vaikkakin ilman alkup. koteloa tai pahvipakettia. Siksi todellinen sopuhinta, eli reippaasti yli -80% hintalappuhinnasta vielä postikulujen jälkeenkin. 

 

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan mieluinen. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus 6,90 eur. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan kyllä suorituksen tililtä.

 

 

Postailen someen harvakseltaan, mutta seuraamalla törmäät toisinaan outoihin tai muuten vain mielenkiintoisiin tuotteisiin, joita joskus tulee vastaan:

facebook.com/chuckbronsonventures/    instagram.com/chuckbronsonventures/

 

[hyllypaikka: #13]

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
Sulkeutuu 117 vrk 4 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 117 vrk 4 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.