Kuvaus

Unto Kunnas: KOTKAN SIIVILLÄ. Kannen kuva: Inge Löök. Piirroskuvitus: Kirsti Liimatainen. 1980 RV-Kirjat, Nuorten kirjakerho 33 (kolmas, tarkistettu painos). 110-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kotkan siivillä (1952) kertoo Israelin kansan olosta Egyptissä, sen vapauttamisesta ja vaelluksesta autiomaassa. Kirjan henkilöinä on israelilaisia ja egyptiläisiä nuoria. Kertomus perustuu Raamattuun, mutta eläytymällä tavallisten ihmisten asemaan on tarinaan saatu katkeamaton, kiinnostava juoni.

– Katso! Katso! huusi Egor samassa. – Näetkö, faaraon vaunujen pyörä on vahingoittunut. Hänen vaununsa ovat pahasti vinossa ja hänen valjakkonsa korskuu.
– Samoin käy muillekin hevosille ja vaunuille! Hevoset ovat vauhkoontuneet, ja niiden ajajien on vaikeata hallita niitä. Näetkö tuolla sivulla, missä meri on muurina heidän vieressään, vaunut ovat kaatuneet ja irrallaan oleva pyörä pyörii suoraan merivalliin! Hamor katseli jännittyneenä egyptiläisten joukkoa, joka näytti pysähtyneen. Toiset käänsivät valjakkoaan takaisin.

Unto Kunnas (1908 Helsinki – 2006 Helsinki) oli helluntailiikkeen vaikuttaja ja kirjailija. Hän oli Hyvä Sanoma -lehden päätoimittajana 1942–1979, Ristin Voitto -lehden päätoimittajana 1956–1971 ja kustannusliike Ristin Voitto ry:n (nyk. Aikamedia) toimitusjohtajana 1943–1971. Hän johti myös Suomen Vapaa ulkolähetys ry:n (nyk. Fida International) toimintaa 1969–1979 ja kuului Helsingin Saalem-seurakunnan vanhemmistoon erityistoimialanaan lähetystyö. Unto Kunnas oli myös tuottelias kirjailija. Kaikkiaan hän julkaisi kolmisenkymmentä nuorisokirjaa, lähetys- ja matkakirjaa sekä elämäkertateosta. Monista hänen teoksistaan on otettu useita painoksia.
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 107 vrk 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.