Kuvaus

Harri Hietala - Tapani Kahri - Martti Kairinen - Keijo Kaivanto

"TYÖSOPIMUSLAKI KÄYTÄNNÖSSÄ

Työsopimuslaki on työelämän peruslaki, joka säätelee työnantajan ja työntekijän välistä suhdetta työsopimuksen solmimisesta työsuhteen päättymiseen saakka. Teos on havainnollinen ja selkeä esitys työsopimuslaista ja tarpeellinen kaikille niille, jotka joutuvat soveltamaan ja tulkitsemaan työsopimuslakia käytännössä.

Kirja avaa työsopimuslain sisällön pykälä pykälältä. Esitystä täydennetään tiivistelmillä lain sisällöstä, lukuisilla oikeustapauksilla ja käytännön toimintaohjeilla. Tässä kirjan neljännessä, uudistetussa painoksessa on otettu huomioon työsopimuslain muutokset, muussa lainsäädännössä tapahtuneet työsopimuslain tulkintaan vaikuttavat muutokset, uusi oikeuskäytäntö sekä laista saadut käytännön kokemukset.

Kirjoittajilla on pitkä kokemus työlainsäädännön valmistelusta ja soveltamisesta sekä työmarkkinatoiminnasta. Harri Hietala on Tietoja tekniikka-alojen työnantajaliiton TIKLI ry:n toimitusjohtaja. Tapani Kahri on toiminut muun muassa STK:n toimitusjohtajana ja TT:n varatoimitusjohtajana. Martti Kairinen on Turun yliopiston työoikeuden professori. Keijo Kaivanto on Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n toimitusjohtaja." [takakansi]

 

Talentum 2008. Neljäs, uudistettu painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 5 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 59 vrk 5 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.