Tuote on myyty käyttäjälle IgorV hintaan 67 €

Kuvaus

Naisten maastopyörä. 26-tuumainen pyörä. Hyväkuntoiset, melkein ajamattomat renkaat. Leveä ohjaustanko. Pyörässä on erinomainen hallittavuus myös juurakkoisilla metsäpoluilla tai mökkimaastossa.

Pyörän vaihteet ovat Shimano merkkiset ja vaihteita on 21. Jarrut ovat mekaaniset, vaijeritoimiset levyjarrut. Jarrut toimivat hyvin (jarrupalat on uusittu) ja jarrulevy kiekot ovat täysin suorat. Jarruja on kevyt ja helppo käyttää.

Edessä on teräksinen joustohaarukka. Etujousitus parantaa ajettavuutta maastossa. Pyörä toimii täydellisesti, ja se on juuri pesty ja huollettu. Pyörässä on musta alumiinirunko.

Helsingissä. Nouto.

Hakuun : polkupyörä naisten isojen tyttöjen etujousto n1 maastopyörä punainen musta pink derailleur pyörätie specialized jarrulevy roottori levyjarrulla alumiinivanteet rockhopper tektro 150 155 160 165 170 175 180 cm 185 pitkälle senttiselle catherine ulkorengas selle royal osia ladies girls bicycle for sale in Helsinki kenda 26X1.95 ulkorenkaat alhonga cranks 26tuumainen kumi varaosia myydään tyttöjen montana Helsingissä fillari lanao renkaat vanteet frame kevyt etuvanne takavanne eturengas takarengas alumiinivanne ei sähköpyörä baana naiselle hki joustohaarukalla shimano 21 vaihdetta mtb 26-tuumainen zoom fork revoshift polkupyörä fillari 26 tuuman renkaat GT polkupyörä cube 21-vaihteinen 21 Shimano vaihtaja polkupyörään vantaa vaaleanpunainen bike not ebike classifieds in Finland maastopyörään schwinn 3 7 18 21v vaihdetta pyörässä teräskampi teräskammet Shimanon myynnissä bike bicycle haibike vaihdin ei uusi käytetty toimiva bicycle girl crescent käsijarruilla käsijarru hand brake swan vannejarrut V-jarrut vaihdepyörä pyöräily ulkoilu kuntoilu kuntoiluvälineet sports nuortenpyörä naistenpyörä dhs tyttöjenpyörä 26rengas 26tuumainen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
67 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.5.2024 20:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.