Tuote on myyty käyttäjälle Askola72 hintaan 6 €

Kuvaus

Kuvaus

Tohtori Sykerö - vetinen juttu ja muita seikkailuja - DVD

TV:stä tuttu pieni pyöreävatsainen keksijä ystävineen kohtaa huimia seikkailuja.

Tohtori Sykerö on keksijä, joka asuu kummallisessa talossa taloudenhoitajansa neiti Nokkosen kanssa. Hän keksii kaikenlaista, mistä olisi hyötyä lapsille ja eläimille ja vähän muillekin. Kaikista keksinnöistä ei kuitenkaan aina tule sitä, mitä hän on suunnitellut. Tule sinäkin mukaan Tohtori Sykerön ja hänen ystäviensä Maltti-Myyrän, Nirppu-Hiiren, Ringon ja Bingon, Kirjekyyhky-Viipon ja Taskukello-Tikittäjän mielikuvituksellisiin ja jännittäviin seikkailuihin.

VETINEN JUTTU 
Tapahtuipa niin, että joku alkoi varastaa vettä maasta. Kun tieto tuli tohtori Sykerön korviin, säntäsi hän välittömästi selvittämään, kuka varas oikein on. Olisivatko ne laiskat Loiskut Vesiplaneetalta.

ELLI-ETIKAN TULITAIKA 
Eräänä koleana kesäpäivänä alkaa tohtori Sykeröä ja hänen ystäviään toden teolla kuumottaa. Tuliolennot Kipunat ovat irti ja jäljet johtavat noita Elli Etikan luokse. Onkohan jokin taika mennyt myttyyn?

MALTTI-MYYRÄN ONNETTOMUUS 
Tohtorin verstaassa tapahtui onnettomuus ja sen seurauksena Maltti-Myyrä sai aivastustaudin. Tohtori Paniikkipilleri kutsuttiin apuun, mutta antamallaan lääkkeellä oli ikävä sivuvaikutus: Maltti-Myyrä muuttui kiltistä kumman äkäiseksi ja ilkeäksi!

Digitaalisesti remasteroitu klassikkosarja.

Kesto: 110 min

Puhe: Suomi, ruotsi

K3

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.3.2024 20:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.