Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Iso määrä sekalaista tavaraa, uutta ja vanhaa,käyttöön, keräilyyn,tai vaikka kirppismyyntiin.

Kehykset(yht.11 kpl:tta ) ostettu, Ikeasta, sisustusliikkeistä,kehysliikkeistä. Osa käyttämättömiä. 3 isointa ovat kooltaan 40x60. Kehykset puisia, metallisia jne.

Vihreä-musta purkissa lukee pohjassa Aarikka. Purkeissa on sisällä vanhoja palapelejä jostain 60-luvulta.

Lisäksi on pelilautoja, postimerkkilajitelma 1984, 1 ensipäiväkuori, muutama vanha puhelinkortti, puupenaalit 40-50-luvuilta, vanhoja lompakoita, tuluskukkaro/tupakkakukkaro, pelikaanikorkinavaaja, maustesirottimia, kaunis suola,sokeri,pippuri-setti, lankapuhelin v. 1968, pikkuksylofoni, savi-/keramiikka(koira, taulut ja virsukenkä pyöreä "Rukous-taulu" ilm. 1910-luvulta), käyttämättämät pelikorttipakat, metallinen koristelaiva, vanhat silmälasikotelot, Pikku Matti-valaisin pöytäkiinnikkeellä, metallinen partahöylä,jenkki-lippu ym. Päälliskauppaankin riittää vielä tavaraa laatikollinen, kun kaikkea ullakkokamaa ei viitsinyt selvyyden vuoksi ilmoitukseen laittaa. Jääköön mahdolliselle ostajalle yllätykseksi.

Tavaramälli kulkee kuluitta mökkireissulla väliä Turku-Huittinen-Lavia, tai Turku-Laitila-Rauma-Pori-Lavia. Jossain vaiheessa loppukeväästä reissu myös Nokia-Pispala. Mielellään toki nouto Turusta.

Vaikea laittaa koko tavaraläjästä tuota kuntoarviota. Osa on erinomainen, osa hyvä, osa tyydyttävä jne.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.5.2024 17:14
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.5. klo 7:31

Onko höylässä mitään merkintöjä? Voisiko saada tarkempia kuvia?

13.5. klo 11:35

Hei, lisäsin yhden kuvan myynti-ilmoitukseen, josta näkee paremmin. Gilleten terä on yhä paikoillaan. Höylä on viiskytvuotta sitten kuolleen isoisäni peruja. Isäni arveli, että on Gillette, koska niitä kuulemma isoisä vain käytti.