Tuote on myyty käyttäjälle kekru901 hintaan 2,90 €

Kuvaus

Surrogates Blu-ray. Huom! vuokrapoisto, levyssä tussimerkintä, levy muuten hyväkuntoinen. Kansipaperista, takakannen puolelta, revennyt pinnasta pala pois.

Valmistusvuosi: 2009
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi

"Surrogates - sijaisrobotit" (2009) on tieteiselokuva, joka sijoittuu tulevaisuuteen, jossa ihmiset käyttävät robotiikkaa ja virtuaalitodellisuutta elääkseen elämäänsä sijaisrobottien avulla.
Tarina alkaa, kun FBI-agentti Tom Greer (Näyttelijä Bruce Willis) tutkii salaperäistä tapausta, jossa sijaisrobottiin kytketty ihminen on murhattu. Tämä tapaus paljastaa laajemman salaliiton, joka uhkaa koko ihmiskunnan turvallisuutta.
Ihmiset ovat siirtäneet elämänsä sijaisroboteille, jotka näyttävät täydellisiltä kopioilta heidän omasta ulkonäöstään. He voivat ohjata robottejaan kotoaan käsin ja kokea maailmaa turvallisesti ja mukavasti. Tämä on johtanut siihen, että ihmisten fyysiset ruumiit ovat eristyneet ja heidän todelliset kasvonsa ovat harvinaisia näkyjä julkisilla paikoilla.
Tom Greer ja hänen kumppaninsa, agentti Jennifer Peters (Näyttelijä Radha Mitchell), seuraavat johtolankoja paljastaakseen salaliiton takana. He joutuvat kohtaamaan vaarallisia tilanteita ja selviytymään vastarinnasta, joka vastustaa robotiikan vaikutusta ihmisyhteiskuntaan.
Elokuva etenee jännittävien toimintakohtausten, salaliiton paljastusten ja moraalisten kysymysten parissa. Tom Greerin on kyettävä navigoimaan läpi vaarallisten tilanteiden ja paljastaa totuus sijaisrobottien takana. Samalla hän kohtaa omat ennakkoluulonsa ja ymmärtää, mikä tekee ihmisen olemassaolosta ainutlaatuisen ja arvokkaan.
"Surrogates - sijaisrobotit" tarjoaa visuaalisesti vaikuttavan tulevaisuuden näkymän, joka herättää kysymyksiä ihmisen identiteetistä, teknologian vaikutuksesta ja riippuvuudesta. Elokuva tutkii myös teemaa siitä, mikä tekee meistä todella elossa ja millaisia riskejä syntyy, kun yritämme paeta todellisuutta ja piiloutua keinotekoisten identiteettien taakse.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 22:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.