Tuote on myyty käyttäjälle koemoe hintaan 9,50 €

Kuvaus

Tästä vanhempaa Suosikki lehteä kuvienmukainen ja hyväkuntoinen ikäisekseen..37 vuott. Oikeastaan kuin uusi. Sivut tallella ja kiinni..ei edes pehmentymää. Keskisivun julisteet ja mainos kiinni ja on mukana..Michael j. fox ihmissutena + superjuliste.  Ei  merkintöjä..ei leikelty mitään, ei piirrelty.  Kansissa ja lehdessä ei ole kulumaa tai iän tuomaa patinaa., sisältä myös hyvä..ehkä lukematon lehti. Kuvat: ensimmäinen ja toinen kansisivut (etu ja taka), kolmas lehden sisältöä ja muut kaksi sattumanvaraisia kuvia lehden sisällöstä. Jyrki Hämäläinen Päätoimittaja.

Harvoin tämän kuntoista Suosikki lehteä näkee, jossa myös julisteet ja mahd. mainokset kiinni paikallaan...siitä korkeampi lähtöhinta näissä lehdissä.

Sisältöä mm. Arnoldd Schwarzenegger, Mike Monroe, A-ha, Smack, Backsliders, Carbo, Juliet Jonesin sydän, Johnny Lee Michaels, Vince Neil, Heat jeskiaukeamakuva +juttua  ym ym..

Laitan sivuilleni Suosikki lehtiä lisää myyntiin aina kunhan aikaiseksi saan.

 Useampi lehti tulee xxs-pakettina n. 5.90 hintaan postilaatikkoon. Maximi postituskulu 7,95 kaikista sivuiltani yhteen pakettiin ostetuista / huudetuista tuotteista. Matkahuollon paketti. Lähetän myös postin kautta niin haluttaessa. Nämä postituskulut Suomeen.

Sivuillani myös  muumimukeja, muumikulhoja, muumilautasia, kirjoja, kortteja, pikkuautoja ym. Saa kerätä pakettia.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2024 14:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.