Tuote on myyty käyttäjälle iheinonen hintaan 155 €

Kuvaus

Eräs arvostetuimmista peleistä ja klassikko jo syntyessään. Nyt harvemmin tarjolla oleva alkuperäinen kokonaisuus, missä myös kartta mukana.

Olen yrittänyt saada kuviin kaiken oleellisen ja niitä löytyy runsaasti linkin takaa: https://photos.app.goo.gl/34orpKmw5yhyPS1d6

Kotelo on tyydyttävässä kunnossa. Toisessa kyljessä sekä takapuolella on nähtävissä hieman painaumaa, ja siellä täällä eri asteista kulumaa. Kulmat ovat ajan saatossa tylsistyneet. Kokonaisuus on kuitenkin kohtalaisen hyvä, ryhdikäs, isompia repeämiä ei ole ja kaikki läpät ovat tallella. Mukana sisäpahvi.

Manuaali on tämän paketin heikoin lenkki. Ei muutoin, mutta kansien alaosa on kärsinyt kosteusvahingon, joka yltää muutaman sivun päähän kirjan sisälle. Toisaalta sivut ovat edelleen irti toisistaan ja kunto on varsin hyvä mitä keskemmälle mennään. Otin kuvan myös sisältä ja siellä kosteusvauriosta ei tosiaan ole merkkejä. Koko opus pysyy myös nätisti kasassa, eli liimaus ei ole päässyt pettämään. Ei muistiinpanoja tai töherryksiä.

Itse pelimoduuli on todella nätti, eikä siinä ole SNES-peleille tyypillistä kellastumaa. Tämä on, totta kai, testattu toimivaksi - tallennusta myöten. Etiketti kunnossa.

Kartta jatkaa samaa SCN-linjaa ja on hyväkuntoinen. Luonnollisesti taittokohdat erottaa, ja vasemmassa reunassa on n. sentin pituinen repeämä. Hyvät värit. Tästä on helppo vaikka aloittaa SNES-kokoelman kartuttaminen, tai päivittää vanha Zelda kartalla ja siistillä moduulilla..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
155 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 22:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.