SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Katso postituskulut Manner-Suomeen myynti-ilmoituksesta.

POSTITUSKULUT ESIM. 1-2 ELOKUVAA KOTIIN ON 4,90€

KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN 6xDVD > ELOKUVISSA ON SUOMITEKSTIT/KANNET
LISÄTIETOJA: Kaikki DVD:t ovat UUSIA-MUOVEISSA. Pahvikansissa on kulumisen jälkiä.
***************************
POSTITUSKULUT: (PP) 
Tämän myyntikohteen hinta 119,90€ sisältää postituskulut postipaketilla ostajan lähipostiin tai sovittaessa johonkin Postin automaattiin. Ilmoitan sähköpostilla lähetystiedot jolla voi halutessaan seurata tuotteen kulkua netistä. HUOM! Samaan pakettiin voi samalla ostaa myös muita tuotteitani ilman postikulujen lisäystä.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE

THE MARX BROTHERS - COLLECTION  - MARX-VELJEKSET KOKOELMA - 6 DVD

Ilta oopperassa - A Night at the Opera - DVD

Kaikki alkaa Milanosta. Sieltä Marxin veljekset lähtevät laivalla New Yorkiin, kaksi heistä salamatkustajina. He nousevat maihin naamioituneina partaisiksi kreikkalaisiksi lentäjäsankareiksi.

New Yorkin oopperassa esiintyy juuri samaan aikaan nuori rakastunut laulajapari, sopraano Rosa Castaldi (Kitty Carlisle) ja tenori Ricardo Baroni (Allan Jones).

Maailmankuulu laulaja Rodolfo Lassparri (Walter King) näkee hurmaavassa ja lahjakkaassa Ricardossa vaarallisen kilpailijan. Hän näet myös havittelee Rosaa itselleen.

Marxin veljekset ryntäävät apuun pähkähulluine päähänpistoineen. Tapahtumat huipentuvat mielettömässä oopperan juhlaesityksessä, jossa Marxin veljekset hurjina riehuvat orkesterisyvennyksessä.

Ohjaus: Sam Wood

Pääosissa: Groucho Marx, Chico Marx, Harpo Marx, Margaret Dumont, Allan Jones, Kitty Carlisle, Walter King

Valmistusvuosi: 1935

Kesto: 1 h 27 min

EKSTRAT
Kommenttiraidalla Leonard Maltin
Uusi dokumenttielokuva: "Remarks on Marx"
2 klassikkolyhytelokuvaa: "Sunday Night at the Trocadero" ja Robert Benchleyn Oscar-palkittu "How To Sleep"
The Hy Gardner Show
Traileri

K3

Päivä kilpa-ajoissa - A Day at the Races - DVD

Marx-veljekset sekoittavat lääkkeensä ja valitsevat hevoskilpailujen voittajahevosen hilpeässä elokuvassa Päivä kilpa-ajoissa.

Groucho esittää lempirooliaan tohtori Hugo Z. Hackenbushia, joka on LT, FT, RSVP, OAJ, UFO, VPK... eikä mitään edellä mainittua. Hän jakelee sekä hevospillereitä että herjoja aivan yhtä suurella antaumuksella.

Chico, Harpo ja veljesten suosikkiherjojen kohde Margaret Dumont ovat mukana tässä täydellisen täysverisessä komediassa.

Nauti unohtumattomasta jäätelöstä, Dumontin lääkärintarkastuksesta, Harpon kauniin tytön pantomiimisketsistä, tapettitunaroinnista ja Marx-veljesten päättymättömästä pöhköilystä.

Ohjaus: Sam Wood

Pääosissa: Groucho Marx, Chico Marx, Harpo Marx, Allan Jones, Maureen O'Sullivan, Margaret Dumont, Leonard Ceeley, Douglass Dumbrille, Esther Muir

Valmistusvuosi: 1937

Kesto: 1 h 45 min

EKSTRAT

Kommenttiraidalla Marx-veljesten tietosanakirjan kirjoittaja Glenn Mitchell
Uusi dokumentti: "On Your Marx, Get Set, Go!"
4 klassikkolyhytelokuvaa: Robert Benchleyn Oscar-ehdokkuuden saanut "A Night at the Movies" ja piirretyt elokuvat "Gallopin' Gals", "Mama's New Hat" ja "Old Smokey"
Klassikkopiirretty: "Officer Pooch"
Traileri

K3

Yö Casablancassa - A Night in Casablanca - DVD

Yö Casablancassa on Marxin veljesten vuonna 1946 julkaisema elokuva. 

Ohjaus: Archie Mayo

Pääosissa: Groucho Marx, Chico Marx, Harpo Marx, Charles Drake, Dan Seymour, Frederick Giermann, Lewis L. Russell, Lisette Verea, Lois Collier, Sig Ruman

Valmistusvuosi: 1946

Kesto: 1 h 21 min

EKSTRAT

Väiski Vemmelsääri Looney Tunes -lyhytelokuvassa: "Acrobatty Bunny"
Joe McDoakesin klassikkolyhytelokuva: "So You Think You're a Nervous Wreck"

K3

Päivä sirkuksessa - At the Circus - DVD

Kolmen hengen taiteilijaryhmä nimeltään Groucho, Chico ja Harpo tarjoavat sekosortoa sirkusteltassa elokuvassa Päivä Sirkuksessa.

Groucho ja Chico naurattavat salapoliisin toimissaan, Chico ja Harpo haravoivat voimamiehen makuuhuoneesta todistusaineistoa, Groucho esittää kappaleen Lydia the tattooed lady ja tapahtumien logiikka on kuin orkesteri elokuvan hillittömässä loppuhuipennuksessa tuuliajoilla avomerellä. Grouchon Lydia-tulkinta on myös opettavaista kuunneltavaa.

Ohjaus: Edward Buzzell

Pääosissa: Groucho Marx, Chico Marx, Harpo Marx, Kenny Baker, Florence Rice, Eve Arden, Margaret Dumont, Nat Pendleton, Fritz Feld

Valmistusvuosi: 1939

Kesto: 1 h 23 min

EKSTRAT

Klassikkolyhytelokuva: "Dog Daze"
Klassikkopiirretty: "Jitterbug Follies"
Traileri

K3


Päivä tavaratalossa - The Big Store - DVD

Marxin veljekset huvittavat Charles Riesnerin ohjaamassa satiirissa, jossa työtön Groucho palkataan suuren tavaratalon omistajan henkivartijaksi. Tietenkin Harpo ja Chico seuraavat perässä, ja päivästä tulee ikimuistettava.

Ohjaus: Charles Reisner

Pääosissa: Groucho Marx, Chico Marx, Harpo Marx, Tony Martin, Virginia Grey, Margaret Dumont, Douglass Dumbrille

Valmistusvuosi: 1941

Kesto: 1 h 20 min

EKSTRAT

Klassikkolyhytelokuva: "Flicker Memories"
Klassikkopiirretty: "Officer Pooch"
Teatteritraileri

K3

Päivä lännessä - Go West - DVD

Elokuvassa Päivä lännessä Marx-veljekset suuntaavat Länteen, missä paistaa aina aurinko eikä hupi lopu koskaan, ja missä veljekset tekevät tyhjiksi maita haalivan ketkun juonet. 

Kohokohtina nähdään mm. yhden taalan huijaus, vankkurimatka, Chico ja Harpo baarissa sekä loppuhuipennuksena junatakaa-ajo.

Ohjaus: Edward Buzzell

Pääosissa: Groucho Marx, Chico Marx, Harpo Marx, John Carroll, Diana Lewis, Walter Woolf, King Robert, Barrat June, MacCloy, George Lessey

Valmistusvuosi: 1940

Kesto: 1 h 17 min

EKSTRAT

Klassinen lyhytelokuva: "Quicker'n a Wink"
Klassinen lyhytelokuva: "Cavalcade of San Francisco"
Animaatioelokuva: "The Milky Way"
Traileri

K3

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D29(19052024)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


119,90 €
Sulkeutuu 104 vrk 2 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

119,90 € Sulkeutuu 104 vrk 2 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.