Kuvaus

Yhtyeen paras albumillinen...

Yö tekee meistä varkaat on suomalaisen Sir Elwoodin hiljaiset värit -yhtyeen toinen albumi. Se julkaistiin vuonna 1992. Yhtyeen suosio oli tuolloin nousussa. Levynjulkaisukeikka Tavastialla veti paljon yleisöä albumin noustessa yhdenneksitoista myyntilistalla.

Albumin tunnetuin kappale on singlenäkin julkaistu "Neiti Kevät". Levy aloitti myös "Meidän pikku kuppila" -nimisen trilogian, mikä on saanut myöhemmin monta jatko-osaa.

Kappaleet

"Kerran elämässä"

"Mustasukkaisuus"

"Illan kaunein nainen"

"Neiti Kevät"

"Yö tekee meistä varkaat"

"Meidän pikku kuppila (Osa 1)"

"Beatles" "Karhubaari"

"Yksin"

"Kylätie (31.8.)"

"Marssi"

Sir Elwoodin hiljaiset värit on vuonna 1988 perustettu ”keskiolutjatsia” soittava yhtye. Yhtye esiintyi ensimmäisen kerran tammikuussa 1989 Helsingissä Kulttuuritalon kuppilassa ja yhtyeen ensialbumi Varjoissa vapaan maailman ilmestyi alkuvuodesta 1991.

Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat ”Viimeisellä rannalla”, "Älä mee", ”Neiti Kevät”, ”Perunamaa” ja ”Suomineito”.

Yhtyeen nykyiset jäsenet ovat Juha Lehti, Juha ”Junnu” Saaresaho, Arttu Leskinen, Jussi Virtanen ja Pekka Luomanmäki. Kokoonpano on säilynyt vuodesta 1991 lähes muuttumattomana: Jussi Virtanen liittyi yhtyeeseen vuonna 1997 ja saksofonisti Hansu Saarinen siirtyi muihin projekteihin vuonna 2003. Basisti Riku Järvinen menehtyi tapaturmaisesti vuonna 2004. Yhtye piti tapahtuneen jälkeen taukoa, mutta päätti jatkaa, ja vuonna 2005 basistiksi ryhtyi Pekka ”Puppe” Luomanmäki.

Lehti ja Saaresaho ovat esittäneet yhtyeen kappaleita Sir Elwood Duo -nimellä. 2013 julkaistiin konserttitallenne Torstai-ilta Tavastia-klubilla Sir Elwood Duon keikasta, joka on äänitetty 26. heinäkuuta 2012.

Lehti ja Virtanen perustivat 2014 sivuprojektiyhtyeen nimeltään Sir Elwoodin vieraskirja. Se esittää Virtasen säveltämiä Ilpo Tiihosen runoja. Yhtyeen ensimmäinen single Rannalla ilmestyi elokuussa 2014 ja ensimmäinen albumi Sinä iltana sataa tammikuussa 2015. Toinen albumi Runoilija ilmestyi maaliskuussa 2016.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 7 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 105 vrk 7 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.