Kuvaus

Tuotteen Singer C240 Featherweight Sewing Machine kuvaus


Singer C240 Featherweight ompelukone

Tervetuloa ompeluelämään kevyellä ja tehokkaalla Singer C240 Featherweight ompelukoneella. Tämä ompelukone on täynnä käteviä toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät ompelusta helppoa ja nautinnollista.

Olipa kyseessä uuden vaatteen ompelu, vanhan vaatteen korjaaminen tai luova ompeluprojekti, Singer C240 Featherweight on täydellinen kumppani. Tämä ompelukone on suunniteltu tarjoamaan tarkkuutta ja monipuolisuutta kaikissa ompelutehtävissä.

Ominaisuudet:

  • Kevyt ja kannettava - Singer C240 Featherweight on suunniteltu keveytensä ansiosta helppokäyttöiseksi ja kannettavaksi. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa, joten voit ommella missä ja milloin tahansa.
  • Tehokas moottori - Tämä ompelukone on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka takaa tasaisen ja tehokkaan ompelun. Voit ommella erilaisia materiaaleja vaivattomasti ja saada aikaan ammattitason tuloksia.
  • Monipuoliset ompeluohjelmat - Singer C240 Featherweight tarjoaa laajan valikoiman ompeluohjelmia ja -ominaisuuksia. Voit valita erilaisia saumanpituuksia, koristesaumoja ja jopa automaattisia napinläpiä. Luovuutesi ei tunne rajoja tämän ompelukoneen avulla.
  • Helppo säätö - Tämän ompelukoneen selkeät säätimet ja näytöt tekevät ompelun säätämisestä nopeaa ja helppoa. Voit säätää ompelunopeutta, saumanleveyttä ja muita asetuksia vaivattomasti, jotta saat juuri haluamasi tulokset.

Singer C240 Featherweight ompelukone on luotettava ja kestävä valinta kaikille ompelijoille. Tilaa omasi tänään ja tee ompeluhetkistäsi entist

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 13 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.