Tuote on myyty käyttäjälle JLPicard hintaan 10 €

Kuvaus

Dreamcastin open world action RPG. Lisätietoa GameFAQsista.

Kokonainen peli olisi pahvilaatikko, kaksi Dreamcast koteloa kansipapereineen, neljä levyä, ja kaksi ohjekirjaa. Levyt 1-2 puuttuu, samoin pahvilaatikko. Molemmat kotelot ovat rikki. Voin myydä myös yksittäisiä osia hintaehdotuksella. Hintaehdotukseen tieto mitä osaa tai osia se koskee.

Levyt: Levy 3:ssa on joku pieni jälki ja Passport levyssä muutamia pienehköjä naarmuja.

Ohjeet: Molemmat ohjekirjat ovat englannin- ja ranskankielisiä. Yhdessä ohjekirjassa pieniä taitoksia, toisessa vaurioita selän kulmissa, ja molemmissa on kotelosta jääneitä painaumia reunassa.

Kotelot: Etukansista yhdestä puuttuu toinen ulokkeista joilla se suljettaessa lukittuisi takakanteen, toisessa on paljon naarmuja, ja molemmista puuttuu toinen saranoista joilla ne kiinnitettäisiin takakansiin. Välilevyistä joihin levyt kiinnitetään toisesta puuttuu toinen saranoista jolla se kiinnitettäisiin takakanteen, ja toisessa puuttuu toisesta levykiinnikkeestä kolme kuudesta hampaasta ja yksi lopuista on poikki joten siinä ei pysy levy kiinni. Takakansista toisessa on pari pienehköä halkeamaa ja toisessa yksi isompi ja naarmuja, mutta mitään ei puutu.

Kansipaperit: Molemmissa kansipapereissa kotelosta jääneet painaumat reunassa. Molemmat takakansipaperit ovat saksan- ja espanjankielisiä. Toisessa on pieni kotelosta jäänyt painauma reunassa ja molemmissa on varmaan ohjevihosta jäänyttä sinistä tahraa valkoisella pinnalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 23:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.