Kuvaus

Kuvan laadukas kello kaupan. Katso kuvat.

 

Kellossa pyöritettävä bezel, joka toimii kuin hiiren scrolli. Erittäin nopea ja responsiivinen kosketusnäyttö. 2kpl fyysisiä nappeja kellon hallintaan esim. hanskat kädessä. Kyseessä on älykello, eli toimii erittäin hyvin älypuhelimen parina sekä myös itsenäisenä kellona. Kellon käyttöönotto vaatii kuitenkin älypuhelimen. Käyttöönoton jälkeen älypuhelimen liittäminen kelloon ei ole enää pakollista. 

 

Kellon akku kestää kohtuullista käyttöä edelleen sangen hyvin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että näissä vanhemmissa älykelloissa akunkesto ei ole uutenakaan ollut kovin pitkä. Katso kuva #5 mistä näet kellon itsensä arvion akunkestosta. Tarkin GPS asetus, 247 sykkeenseuranta, urheilutilat ym. paljon akkua syövät ominaisuudet pienentävät akunkestoa merkittävästi. Paljon urheilevan kannattaa siis etsiä itselleen urheilukello.

 

Toinen ohjekirja on kadonnut, mutta sitä lukuunottamatta mukana on kaikki mitä uutenakin. Mukaanlukien kaikki suojapussit ja pahvit. Näiden lisäksi yksi extra rannekkeen kappale tulee mukaan. Ostettu v. 2018 hintaan 399 euroa. 

 

Ulkoisesti kello ei uudelle paljoa häviä, mutta kellon laturiin on jonkun verran pölyä ja likaa pinttynyt vuosien saatossa. 

 

Myyn, koska olen siirtynyt älykellosta multisport kelloon. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 9 h 4 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

85 € Sulkeutuu 99 vrk 9 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.5. klo 22:38

(Kunhan on yhteensopiva niin käy mulle)

14.5. klo 7:34

Moi, Maksu 22.5 sopii. Kello on yhteensopiva puhelimesi kanssa. Bluetooth pairauksen jälkeen tulee asentaa puhelimeen Samsungin kellonhallinta appsit. Puhelin ilmoittaa mitä ne ovat ja ne on ladattavissa Google Play Storesta tai Galaxy storesta.